Kauno simfoninis orkestras skambės festivalyje Norvegijoje

Nuo šio trečiadienio iki pat

Kauno simfoninis orkestras.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno simfoninis orkestras.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2016, 1:20 PM, atnaujinta May 16, 2017, 7:36 AM

dar 2014 metais Kauno miesto simfoninis tapo pagrindiniu Norvegijos tarptautinio klasikinės muzikos festivalio „Fjord Cadenza“ orkestru. Ir jau ne pirmą kartą pakviečiamas į šį festivalį būtent tokiai garbingai bei atsakingai pareigai, kurią, publikos ir specialistų vertinimu, kauniečiai muzikantai puikiai atlieka.

Skodjės miestelyje rengiamame festivalyje šiais metais Kauno miesto simfoninis orkestras, kartu su solistais bei dirigentais iš įvairių pasaulio šalių, atliks net keturias koncertines programas. Viena jų skambės baigiamajame „Fjord Cadenza“ festivalio koncerte.

Miesto savivaldybės įsteigtas Kauno simfoninis orkestras taip pat dalyvaus ir baigiamajame XXI Pažaislio muzikos festivalio koncerte, kuris vyks rugpjūčio 28 dieną. O rugsėjo pabaigoje KMSO pasistengs nustebinti visko mačiusius bei girdėjusius klasikinės muzikos mylėtojus ir melomanus.

„Rugsėjo 30 -ąją Kauno miesto simfoninis orkestras pradės naująjį dvyliktąjį koncertinį sezoną. Žadame nenuvilti savo klausytojų ir gerbėjų bei pasiūlyti jiems gausybę įsimintinų koncertų, kuriuos netrukus pristatysime“, – gastrolių Norvegijoje išvakarėse naujienų agentūrai Elta sakė orkestro vadovas A.Treikauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.