Lrytas.lt biblioteka. Elizabeth Gilbert. „Didi magija“

Amerikiečių rašytojos Elizabeth Gilbert knygos – neišsemiamas skirtingo amžiaus ir skirtingus gyvenimo kelius pasirinkusių žmonių įkvėpimo šaltinis. Šįkart mylima autorė mosteli naują burtą – knygą Didi magija: kūrybiškas gyvenimas be baimės, kurioje dalijasi išmintimi ir savitu požiūriu į kūrybiškumą. Ji griauna itin gajus stereotipus apie neatsiejamą kūrybos ir kančios ryšį ir primena mums, koks lengvas ir vaiskus gali būti kūrybiškas gyvenimas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2016, 10:00 AM, atnaujinta May 16, 2017, 12:12 AM

Pasakodama savo asmeninės patirties ir bičiulių istorijas, autorė kursto puoselėti smalsumą, gyvenime veikti tai, kas teikia didžiausią džiaugsmą, ir stoti akistaton su savo baimėmis. Kad ir ko norėtume – parašyti knygą, kurti menus, įveikti sunkumus darbe, įgyvendinti ilgai atidėliojamą svajonę ar tiesiog kasdieną paversti ryškesne ir laimingesne – Didi magija įteiks jums bilietą „pirmyn“ į atradimų ir eksperimentų kelionę.

Elizabeth Gilbert – pasaulinio bestselerio „Valgyk, melskis, mylėk“ ir daugelio kitų kūrinių, apdovanotų literatūrinėmis premijomis (PEN / Hemingway award, National Book award) autorė. „Didi magija: kūrybiškas gyvenimas be baimės“ – ketvirtoji leidyklos VAGA išleista autorės knyga.

Knygą išvertė Agnė Puzauskaitė, išleido „Vaga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.