Asta Valentaitė išpuošė Klaipėdos muzikinio teatro darbuotojus

Į Klaipėdos muzikinį teatrą ateinantys žiūrovai atkreipė dėmesį, kad visi teatro aptarnaujantys darbuotojai stilingai apsirengę: jie vilki juodos ir baltos spalvos kostiumus.

Klaipėdos muzikinio teatro darbuotojų apranga – vienodo stliaus. A.Valentaitė – trečia iš dešinės.<br>Klaipėdos muzikinio teatro nuotr.
Klaipėdos muzikinio teatro darbuotojų apranga – vienodo stliaus. A.Valentaitė – trečia iš dešinės.<br>Klaipėdos muzikinio teatro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Sep 27, 2016, 10:19 AM, atnaujinta May 11, 2017, 11:25 PM

Šis teatro sezonas – trisdešimtasis, jo šūkis „Pažįstamas – naujas“.

Teatro vadovo Jono Sakalausko teigimu, nuspręsta sukurti vieningą, atpažįstamą aptarnaujančio personalo išvaizdą, todėl kreiptasi į stilistus.

„Dėmesys stiliui atspindi mūsų nuostatą, kad teatras – tai ne tik spektakliai ir fasadas, bet pirmiausia žmonės, dirbantys jame. Manome, kad teatre svarbus kiekvienas akcentas, kiekviena detalė. Juk nuo seno sakoma, kad teatras prasideda nuo rūbinės“, – kalbėjo J.Sakalauskas.

Teatro žmonių įvaizdžiu rūpinosi stilistė Asta Valentaitė.

„Teatro lankytojus turi pasitikti stilingi ir tvarkingi personalo darbuotojai. Rinkdama aprangą siekiau šiuolaikiškos klasikos efekto, to, kas būtų universalu ir gražu. Juodos ir baltos spalvų derinys bet kokioje aplinkoje atrodys gerai“, – sakė A.Valentaitė.

Teatro personalo rūbų ansamblius papildo rūbų dizainerio Egidijaus Sidaro kurti aksesuarai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.