Kalėdinė dovana Filharmonijos lankytojams – gerokai pigesni bilietai

Lietuvos nacionalinė filharmonija internete jau paskelbė 2017 metų sausio–gegužės mėn. repertuarą ir siūlo Kalėdoms dovanų įsigyti bilietus į koncertus.

Kitą pusmetį Nacionalinė filharmonija siūlo publikai per penkiasdešimt originalių koncertinių programų.<br>D.Matvejevo nuotr.
Kitą pusmetį Nacionalinė filharmonija siūlo publikai per penkiasdešimt originalių koncertinių programų.<br>D.Matvejevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2016, 12:58 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:15 PM

Nuo Naujųjų metų iki gegužės mėnesį vyksiančių 76-ojo LNF koncertų sezono pabaigtuvių publikai siūloma per penkiasdešimt originalių koncertinių programų. Jos skambės Filharmonijos Didžiojoje ir Mažojoje salėse, Taikomosios dailės ir dizaino muziejuje, Vilniaus Visų Šventųjų bažnyčioje, Arkikatedroje bazilikoje, Trakų pilies menėje. Visą koncertų repertuarą galite rasti ir naujinimus sekti svetainėje www.filharmonija.lt.

Jau pradėta ir abonementų prekyba, kuri tęsis iki sausio 31 d. Perkant bilietus į penkis ir daugiau renginių, taikoma dvidešimties procentų nuolaida. Tiesa, yra išimčių, kur nuolaidos netaikomos, apie tai reikėtų teirautis perkant bilietus kasoje arba atidžiai įsiskaityti įsigyjant juos internete.

Plačiau 2017 metų koncertai žiniasklaidai dar bus pristatyti sausio mėnesį, o dabar Filharmonija kviečia Kalėdų proga pradžiuginti draugus muzikos dovanomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.