Į bardų festivalį „Akacijų alėja“ plukdys ir laivas „Tolstojus“

Nemokamas bardų, dainuojamosios poezijos ir gyvos muzikos festivalis „Akacijų alėja 2017“ šiemet vėl pakvietė panirti į gilias tekstų ir skambios muzikos gelmes Kulautuvos pušų amfiteatre.

Dainuojamosios poezijos ir gyvos muzikos festivalis „Akacijų alėja“ į Kulautuvos pušų amfiteatrą kasmet sutraukia minias įvairaus amžiaus publikos.
Dainuojamosios poezijos ir gyvos muzikos festivalis „Akacijų alėja“ į Kulautuvos pušų amfiteatrą kasmet sutraukia minias įvairaus amžiaus publikos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-01 08:56

Trečią kartą „Akacijų alėjos“ scenoje pasirodysiantis režisierius, aktorius, muzikantas, kompozitorius Vidas Bareikis teigė, kad šis festivalis jam pirmiausia asocijuojasi su nuostabiu gamtos kampeliu, kuris festivalio dieną užsipildo muzika.

„Akacijų alėja yra vienas tų festivalių, kuriame būna labai savita atmosfera ir pakili nuotaika. Jūros žmonių čia suderina iškylavimą, muzikos klausymąsi, bendravimą ir meilę“, – kalbėjo V.Bareikis.

Scenos profesionalas pasakojo, kad būtent festivalyje „Akacijų alėja“ įvyko vienas pirmųjų jo solinių koncertų. Antrą kartą V.Bareikis festivalyje pasirodė su legendiniu Dainos teatro kolektyvu. Šį kartą jis nekantriai laukia trečiojo savo pasirodymo „Akacijų alėjoje“ ir pažada, kad bent 80 procentų jo dainų susirinkusi publika dainuos kartu.

Antroji organizatorių atskleidžiama programos dalyvė – džiazo karalienė Neda Malūnavičiūtė, festivalyje dalyvavusi net keletą kartų. Ji ypač džiaugiasi, kad festivalis auga ir plečia atlikėjų pasirodymų spektrą. Dainininkė teigė, kad „Akacijų alėjos“ stiprybė – išskirtinė jos publika.

Į festivalį liepos 1-ąją Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras kviečia atvykti laivu „Tolstojus“. Taip pavyks išvengti nepatogumų dėl automobilių spūsčių.

Visus aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą propaguojančius savo gerbėjus organizatoriai kviečia į festivalį vykti dviračiais. Kaip žinoma, visai neseniai kurorto statusą atgavusi Kulautuva džiaugiasi įrengta sveikatingumo trasa, kuri pritaikyta dviratininkams. Festivalio organizatoriai pasirūpino, kad lankytojai jį galėtų aplankyti ir nemokamais autobusais.

Iš Kauno autobusų stoties į Kulautuvą festivalio lankytojus nemokamai veš „Kautros“ autobusai,

Festivalis „Akacijų alėja“ vyks liepos 1 d., šeštadienį, Kauno rajone įsikūrusiame Kulautuvos miestelyje. Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais bardų festivalis, kurį taikliausia vadinti septyniomis valandomis ant žolės skambant prasmingiems tekstams, neužgožiamiems instrumentų gausos, dovanos gausų būrį atlikėjų.

Čia skambės Justės Arlauskaitės-Jazzu, Domanto Razausko, Vido Bareikio, Ovidijaus Vyšniausko, Nedos Malūnevičiūtės, Kazimiero Likšos, Gyčio Ambrazevičiaus ir grupės „The Station“ dainos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.