Šeštadienį Kongresų rūmuose vyks dar neregėtas trijų skirtingų religijų dvasinių lyderių susitikimas

Šeštadienį Kongresų rūmuose vyks dar neregėtas trijų skirtingų religijų dvasinių lyderių susitikimas, kurio metu jie viešai dalysis savo patirtimi.

Šiais laikais vis daugiau žmonių, ypač tokių, kurie turi viską, nusivilia materialistiniu gyvenimo būdu. Jie ima ieškoti atsakymų, kur slypi tikroji laimė.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Šiais laikais vis daugiau žmonių, ypač tokių, kurie turi viską, nusivilia materialistiniu gyvenimo būdu. Jie ima ieškoti atsakymų, kur slypi tikroji laimė.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2017, 2:25 PM

Šiais laikais vis daugiau žmonių, ypač tokių, kurie turi viską, nusivilia materialistiniu gyvenimo būdu. Jie ima ieškoti atsakymų, kur slypi tikroji laimė.

Tarp tokių žmonių yra bhakti jogos mokytojas vienuolis Bhakti Svarūpa Žaitanja Svami (Aurelijus Piešinas), budistų vienuolis Bo Haeng Sunim (Kęstutis Marčiulynas) ir katalikų kunigas Arūnas Peškaitis.

Ši trijulė kviečia bendraminčius į pirmą tokią Lietuvos istorijoje viešą diskusiją Kongresų rūmuose.

Aurelijus praktikuoja jogą jau 30 metų, o prieš porą metų tapo atsižadėjusiu vaišnavų tradicijos vienuoliu ir paskyrė savo gyvenimą šios tradicijos praktikai ir mokymui. Jis yra Ajurvedos akademijos steigėjas.

K.Marčiulynas jau 18 metų gyvena budistų šventyklose, kas tris mėnesius vasarą ir žiemą su kitais vienuoliais užsidaro vienuolyne. Be to, jis yra ir aktorius, režisierius, žurnalistas.

Katalikų kunigas, religijotyrininkas, naujųjų religijų tyrimų ir informacijos centro valdybos narys, publicistas A.Peškaitis surado savo kelią į sėkmę.

Trijulės dvasinė praktika ir panaši, ir skirtinga. Visi jie keliasi anksti ryte medituoti, tačiau vaišnavas praktikuoja mantros meditaciją, budistų vienuolis – meditaciją į tuštumą, o brolis Arūnas bendrauja su Dievu per maldą.

Apie savo požiūrį į reinkarnaciją ir Dievą vyrai žada daugiau papasakoti susitikimo metu.

Renginys „Dvasingumo keliai“ Vilniaus Kongresų rūmuose vyks spalio 7 d. 17 val.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.