Gintautas Kėvišas atrado save Serbijoje

Kaip pranešė Delfi.lt, Serbijos nacionalinio teatro (SNP) puslapyje vasario 1 dieną pasirodė žinia, kad sausio 31 dieną teatro kvietimu čia apsilankė prestižinio tarptautinio Vilniaus muzikos festivalio įkūrėjas Gintautas Kėvišas, kuris nuo vasario mėnesio bus naujasis Serbijos nacionalinio teatro patarėjas ir dalyvaus teatro programos kūrimo planuose.

Buvęs Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovas G.Kėvišas dirbs Serbijoje.<br>T.Bauro nuotr.
Buvęs Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovas G.Kėvišas dirbs Serbijoje.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2018, 10:01 PM, atnaujinta Feb 3, 2018, 10:03 PM

Kaip rašoma serbų nacionalinio teatro puslapyje, buvęs Lietuvos kultūros ministras ir buvęs Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovas teigė tikintis, kad teatras turi didelį potencialą, ir jis tikisi, kad dėl atsivėrusių naujų galimybių teatrui pavyks pasiekti aukštumų, įtvirtinti meninę kokybę bei užsitikrinti gerą vietą tarptautiniame kultūros žemėlapyje.

2017 m. birželio 12 d. Kultūros ministerijoje sudarytos komisijos siūlymu kultūros ministrės Lianos Ruokytės–Jonsson atleistas iš LNOBT direktoriaus pareigų už sisteminį interesų painiojimą siekiant asmeninės naudos (korupciją).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.