Maestro Andrius Kulikauskas pristatys autorinių dainų kompaktinę plokštelę

Kovo 8 d. 19 val. VU planetariume suspindės maestro Andriaus Kulikausko žvaigždė. Po ilgos pertraukos projekte „Bardai tarp žvaigždžių” pasirodysiantis A.Kulikauskas gerbėjams praneš puikią naujieną: tai nauja autorinių dainų kompaktinė plokštelė „Ateina Dievas”, į kurią sudėtos seniau girdėtos bei klausytojų pamėgtos dainos, taip pat ir visiškai naujos, daug kam tapsiančios atradimu.

A.Kulikauskas.<br>Rengėjų nuotr.
A.Kulikauskas.<br>Rengėjų nuotr.
A.Kulikauskas.<br>Rengėjų nuotr.
A.Kulikauskas.<br>Rengėjų nuotr.
A.Kulikauskas.<br>Rengėjų nuotr.
A.Kulikauskas.<br>Rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 7, 2018, 10:42 AM

Pastaraisiais metais A.Kulikauskas kovojo su klastinga liga, tačiau jai taip lengvai nesiruošia pasiduoti ir visas mintis ir energiją telkia kūrybai. Pernai kompozitorius parašė muziką Keistuolių teatro spektakliui, po to ėmėsi autorinės kūrybos. Paskutinis A.Kulikausko dainų rinkinys „Visas aš (beveik)” buvo išleistas daugiau nei prieš penkerius metus, tad buvo pats laikas imtis naujo disko, kurio seniai laukė maestro gerbėjai. 

Kompozitoriaus vizitine kortele tapusi daina „Ateina Dievas” davė pavadinimą ir naujam albumui. Jį sudaro 16 kūrinių, kuriuose įvairiais instrumentais groja pats A.Kulikauskas, o akustine gitara jam pritaria Gintaras Šulinskas. Kompaktinę plokštelę išleido geros muzikos ekspertai „Bardai LT”, ją dalinai finansavo asociacija LATGA.

Naujojo albumo sutiktuvėse A. Kulikausko dainas atliks jaunoji atlikėja Julija Rušinskytė; grupės „Baltos Varnos” vokalistės Milda ir Teresė Andrijauskaitės tik joms būdingu stiliumi interpretuos maestro kūrinius, o ir pats vakaro kaltininkas taip pat prisės prie jam tokių artimų klavišų ir kartu su gitaristu Gintaru Šulinsku suvirpins klausytojų širdis keliomis savo mėgstamiausiomis dainomis. 

Vakaro metu bus rodomi vaizdo įrašai iš įvairių projektų ir koncertų, taip pat žiūrovai bus raginami užduoti klausimus ir tiesiogiai pabendrauti su kūrėju. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.