Aną Netrebko išvijo iš Princo Edvardo teatro Londone

Pasaulinio garso rusų operos dainininkę Aną Netrebko išprašė iš Londono Princo Edvardo teatro likus penkioms minutėms iki spektaklio pradžios. Operos žvaigždė piktais žodžiais aprašė incidentą savo paskyroje „Instagram“ tinkle.

„Pasirengę „Aladinui“!“ - taip prieš spektaklį padarytą asmenukę pavadino A.Netrebko. Džiugi nuotaika netrukus buvo sugadinta.
„Pasirengę „Aladinui“!“ - taip prieš spektaklį padarytą asmenukę pavadino A.Netrebko. Džiugi nuotaika netrukus buvo sugadinta.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2018, 1:57 PM, atnaujinta Apr 4, 2018, 2:01 PM

A.Netrebko ir jos šeimos nariai tapo „overbooking“ – koncertų ir kitų šou rengėjų taikomos praktikos, kai parduodama daugiau bilietų, kad neliktų tuščių vietų, jei kas nors dėl kokių nors priežasčių neateitų į renginį, – aukomis.

A.Netrebko atėjo pasižiūrėti šou „Aladinas“. Ją ir jos šeimos narius įleido į salę ir jie, patogiai įsitaisę, pasidarė optimistišką asmenukę.

Tačiau likus penkioms minutėms iki šou pradžios ją su vyru Jusifu Aivazovu ir sūnumi Tjago „pakėlė iš vietų ir išvarė iš teatro“. „Mūsų bilietai, kuriuos nusipirkome Lesterio skvere, – mėšlas už 600 eurų – pasirodė negaliojantys“, – pasakojo dainininkė. Į „Instagram“ įkeltą vaizdo įrašą lydi parašas: „F...the bustards.“

J.Aivazovas pridūrė, kad šeima, užuot pažiūrėjusi spektaklį, nuėjo susigrąžinti pinigų.

„Nesvarbu, ar tu garsus, turtingas… Kiekvienam žmogui taip gali atsitikti. Būkite atsargūs, kai perkate bilietus. Mes pirkome bilietus Lesterio skvere, paprastoje kasoje. Matyt, ten dažnai taip atsitinka, nes buvome ne vieni. Ten buvo mama su dukterimi, duktė verkė… Ypač tai apmaudu vaikams. Bet kai pagalvoji… Tegul tai bus didžiausias nemalonumas mūsų gyvenime“, – apibendrino A.Netrebko.

Kai kurie dainininkės sekėjai „Instagram“ tinkle incidentą pavadino dar vienu rusų ir britų diplomatinio konflikto epizodu: „O kodėl būtent jus išvarė iš salės? Kodėl ne tuos kitus? Gal jie dar vieno skandalo užsigeidė, bet neišdegė?.. Štai tokie mes, rusai, kantrūs, korektiški, nekonfliktiški.“

A.Netrebko išreiškė viltį, kad vis dėlto pavyks pamatyti populiarų miuziklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.