„Subtilu-Z“ kviečia įkalti vinį į naują sceną

Instrumentinės grupės „Subtilu-Z“ nariai surengs koncertą, kurio metu surinktos lėšos bus skiriamos scenos pakylai įsigyti. „Kiekvieno žiūrovo bilietas – tai simbolinė vinis“, sakė grupės nariai ir kvietė prisidėti prie gero darbo.

Instrumentinės grupės „Subtilu-Z“ nariai rinks lėšas koncertų salės „White Piano Hall“ scenos pakylai įsigyti.
Instrumentinės grupės „Subtilu-Z“ nariai rinks lėšas koncertų salės „White Piano Hall“ scenos pakylai įsigyti.
Tradiciškai vyriška grupė paramos koncerte pasirodys su džiazo vokaliste V.Pupšyte.
Tradiciškai vyriška grupė paramos koncerte pasirodys su džiazo vokaliste V.Pupšyte.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-04-25 14:37, atnaujinta 2018-04-25 15:27

Iki šiol Vilniaus koncertų salėje „White Piano Hall“ nebuvo scenos pakylos, o tai turi įtakos atlikėjų matomumui ir klausytojų patogumui.

„Labai skyrėsi į koncertą atėjusiojo patirtis pirmoje eilėje ir paskutinėje. Kažkur gale sėdintis žmogus vargiai mato atlikėjus, nes nėra pakylos“, – sakė grupės akordeonininkas Povilas Velikis.

Grupės „Subtilu-Z“ nariai pasiūlė iniciatyvą, kaip būtų galima išspręsti šią problemą. Savo gerbėjus balandžio 27 d. pakvietė į labdaringą koncertą, o surinktas lėšas skirs scenos pakylai įsigyti.

„Mums patinka muzika, o dar labiau – gera muzika. Garsas ir unikali kiekvieno žmogaus patirtis per koncertą mums svarbiausias prioritetas. Mūsų klausytojai – pilietiški ir draugiški žmonės, todėl net neabejoju, kad mielai prisidės prie šio gero darbo“, – vylėsi grupės birbynininkas Laurynas Vaitkus.

Tradiciškai vyriška grupė paramos koncerte pasirodys su džiazo vokaliste Vytaute Pupšyte ir atliks naujų kūrinių programą. P.Velikis juokavo, kad mergina grupėje – pavasario ženklas.

„Nuolat keičiamės ir eksperimentuojame. Vytautė – pavasarinė gėlė, kuri mūsų vyrišką kompaniją papildo galingu vokalu. Kai kuriems mūsų atliekamiems kūriniams vokalas suteiks dar daugiau jėgos ir naujo skambesio“, – sakė muzikantas.

Visi kviečiami prisidėti prie šios iniciatyvos jau šį penktadienį, balandžio 27 d., 19 val. „White Piano Hall“ koncertų salėje Vilniuje. Klausytojai išgirs instrumentines Remigijaus Rančio, Dainiaus Pulausko, Stevie'o Wonderio, „Subtilu-Z“ ir kt. interpretacijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.