Garsusis japonų rašytojas Harukis Murakamis atskleis, kokią muziką mėgsta

Visame pasaulyje žinomas japonų rašytojas Harukis Murakamis pirmą kartą gyvenime išbandys savo jėgas kaip muzikinės radijo laidos vedėjas, pateikdamas klausytojams savo mėgstamas dainas ir melodijas.

 Kultinis japonų rašytojas H.Murakamis ves autorinę radijo laidą „Bėgimas ir dainos“.<br> AFP nuotr.
 Kultinis japonų rašytojas H.Murakamis ves autorinę radijo laidą „Bėgimas ir dainos“.<br> AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2018, 12:40 PM

Tai antradienį pranešė kompanija „Tokyo FM“, kurios bangomis nuo šių metų rugpjūčio 5 d. ir bus transliuojama ši autorinė laida, kuri vadinsis „RUN&SONGS“ („Bėgimas ir dainos“).

„Ponas H. Murakamis mėgsta bėgioti, jis ne sykį dalyvavo maratonuose, – sakė radijo stoties atstovas. – Savo laidoje jis leis dainas ir melodijas, kurių pats klausosi bėgiodamas. Ponas H. Murakamis nuo jaunystės žavisi džiazu, bet mes negalime pasakyti, kokio žanro kompozicijas jis siūlys klausytojams“.

69 metų amžiaus rašytojas labai retai duoda interviu, jo balsas Japonijoje beveik nežinomas, todėl naujiena apie autorinę radijo laidą sukėlė nemažą ažiotažą. Dabar „Tokyo FM“ specialiame tinklalapyje renka klausimus, kuriuos klausytojai norėtų užduoti garsiajam romanų autoriui.

H. Murakamis – vienas populiariausių pasaulyje šiuolaikinių rašytojų, jo kūriniai išversti į daugiau kaip 40 kalbų. Keliolika jo knygų išleista ir lietuviškai. Jis ne kartą buvo nominuotas Nobelio literatūros premijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.