Bestselerių autorius pataria, kada geriausia imtis veiksmų, tarp jų - ir nutraukti santuoką

Gyvenime susiduriame su galybe situacijų, kai turime apsispręsti, kada geriausia imtis vienų ar kitų veiksmų: dvejojame, kada tinkamiausias metas keisti profesiją, nutraukti santuoką, pranešti blogas naujienas ar pradėti naują veiklą. Daugelį sprendimų „kada“ priimame vadovaudamiesi intuicija ir esame įsitikinę, kad tinkamai parinkti laiką – menas.

Knygą išleido „Vagos“ leidykla.
Knygą išleido „Vagos“ leidykla.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2018, 1:27 PM

Knygoje „Kada“, kurią išleido „Vagos“ leidykla, vadybos ir motyvavimo ekspertas, keleto bestselerių autorius Danielis H.Pinkas atskleidžia, kad, priešingai nei daugelis manome, tinkamiausio laiko parinkimas – tai mokslas. Išanalizavęs šimtus ekonomikos, chronobiologijos, socialinės psichologijos studijų ir tyrimų, D.H.Pinkas priartėja prie paslaptingojo mokslo apie laiko parinkimą esmės.

Knygoje sutelktos įžvalgos nurodo aiškią kryptį, kaip dirbti našiau ir gyventi kokybiškiau, o praktiniai pratimai skatina įgytas žinias taikyti kasdieniame gyvenime.

KADA Daniel H. Pink Kategorija: Psichologija Išleidimo metai: 2018 Originalo kalba: Anglų k. Vertėjas (-a): Irena Jomantienė ir Milda Dyke Viršelio dailininkas (-ė): Živilė Adomaitytė ISBN: 978-5-415-02515-2 Puslapiai: 320 Įrišimas: Kieti viršeliai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.