Darbą pradėjo Trakų istorijos muziejaus direktorė Alvyga Zmejevskienė

Trakų istorijos muziejui nuo penktadienio pradėjo vadovauti naujoji jo direktorė Alvyga Zmejevskienė. Muziejaus darbuotojams ją pristatė Kultūros ministerijos kancleris Laimonas Ubavičius.

Trakų istorijos muziejaus direktorę A.Zmejevskienę kolektyvuipristatė Kultūros ministerijos kancleris L.Ubavičius.<br>Nuotr. iš Kultūros ministerijos archyvo
Trakų istorijos muziejaus direktorę A.Zmejevskienę kolektyvuipristatė Kultūros ministerijos kancleris L.Ubavičius.<br>Nuotr. iš Kultūros ministerijos archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2019, 5:15 PM, atnaujinta Apr 12, 2019, 5:21 PM

Kanclerio teigimu, sveikintinas naujosios vadovės siekis kurti visiems atvirą muziejų, į jo veiklą įtraukiant ir vietos bendruomenę. Pasak Kultūros ministerijos pranešimo, L.Ubavičius palinkėjo direktorei ir darbuotojams sėkmės muziejaus veikloje derinant istoriškumą ir modernumą, plečiant siūlomų paslaugų spektrą, organizuojant gyvosios istorijos renginius, keičiant visuomenės požiūrį į tai, koks turi būti šiuolaikinis muziejus.

Kultūros ministerijos kancleris sakė tikintis, kad naujosios direktorės patirtis ir kompetencija, viso kolektyvo bendras darbas leis vienam seniausių ir lankomiausių šalies muziejų dar labiau sustiprinti savo pozicijas.

Kultūros ministerijos surengtą konkursą eiti Trakų istorijos muziejaus direktoriaus pareigas laimėjusi A.Zmejevskienė nuo 2008 metų buvo šio muziejaus Istorijos skyriaus vedėja.

Trakų istorijos muziejaus direktoriaus kadencijos trukmė – penkeri metai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.