„Kino pavasaris“ dėl koronaviruso grėsmės keliasi į internetą – paaiškino, ką daryti su bilietais

„Reaguodami į šiandien Vilniaus miesto savivaldybės paskelbtą sprendimą stabdyti kino teatrų veiklą, skelbiame, kad 25-asis „Kino pavasaris“ įvyks, tik kitu formatu.

Festivalio pristatymas – vienintelis šiemet renginys kino teatruose.<br> Organizatorių nuotr.
Festivalio pristatymas – vienintelis šiemet renginys kino teatruose.<br> Organizatorių nuotr.
 Liūdna žinia kino mėgėjams.<br> Facebook nuotr.
 Liūdna žinia kino mėgėjams.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-03-12 13:17, atnaujinta 2020-03-12 14:11

Kaip ir žadėjome, kovo 19–balandžio 2 dienomis festivalis vyks visoje Lietuvoje – filmus žiūrovai galės žiūrėti namų kino platformose. Taip išliksime ramūs dėl savo sveikatos ir sąmoningai neleisime plisti koronavirusui“, – taip liūdną naujieną socialiniame tinkle paskelbė kino festivalis „Kino pavasaris.

Tiksliau sužinoti apie galimybę žiūrėti filmus namuose galima bus penktadienį, kovo 13 dieną  12 valandą. Organizatoriai planuoja specialią tiesioginę „Kino pavasario“ transliaciją, kurios metu ir praneš svarbiausias detales. Transliacija vyks festivalio feisbuko paskyroje 25 Kino Pavasaris | Vilnius International Film Festival.

Tie, kurie jau įsigijo bilietus ar abonementus į kino seansus, turėtų parašyti el. paštu pagalba@kinopavasaris.lt , kad pageidauja keisti bilietą ar abonementą į peržiūrą (-as) namuose arba atgauti pinigus.

„Atsakysime visiems, tik prašome supratingumo, jei atsakymas šiek tiek užtruks dėl didelio laiškų srauto. Ačiū, kad esate kartu!“, – rašo festivalio organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.