Viename fotoalbume – dviejų Violetų dialogas

Prospekto fotografijos galerijoje Vilniuje birželio 23-ąją vyks Violetos Bubelytės knygos „Vis-a-vis“ sutiktuvės. Knygos pristatyme dalyvaus autorė Violeta Bubelytė, sudarytoja Vilma Samulionytė, leidinyje publikuojamų tekstų autorės Agnė Narušytė ir Natalija Arlauskaitė.

V.Bubelytės knygos „Vis-a-vis“ fragmentas.
V.Bubelytės knygos „Vis-a-vis“ fragmentas.
V.Bubelytės knygos „Vis-a-vis“ fragmentas.
V.Bubelytės knygos „Vis-a-vis“ fragmentas.
V.Bubelytės knygos „Vis-a-vis“ fragmentas.
V.Bubelytės knygos „Vis-a-vis“ fragmentas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 19, 2020, 2:40 PM, atnaujinta Jun 19, 2020, 2:43 PM

Naujame leidinyje publikuojami tiek ankstivieji, tiek pastaruoju metu sukurti V.Bubelytės darbai. Ši knyga – tai tarsi dvieju Violetų dialogas: ankstyvosios nespalvotos, neretai melancholiškos Violetos ir šiandienės, triukšmingos ir kiek ironiškos Violetos.

Taip menininkės kiekviename atskirame atspaude kuriamas individualus performansas, sujungiamas į šešiasdešimt devynių dalių trilerį. O žiūrovas kviečiamas į asmeninį vizualinį nuotykį.

Kaip teigėknygoje publikuojamo esė autorius Adamas Mazuras, „kūrėja žavi ir keri žiūrovus. Ji yra stebuklinga, o jos kūną ir veidą galima ramiai stebėti valandų valandas. Paveikslai yra tarsi ekranas, rodantis žiūrovo emocijas ir jausmus. Vienas bus sužavėtas, kitas nuliūdęs, trečias susijaudinęs, ketvirtas susierzinęs, bet nė vienas neliks abejingas. V.Bubelytė visas emocijas ir sielos virpesius priima kaip komplimentą. Ji nenori priimti tik vieno – abejingumo.“

 V.Bubelytės knygos „Vis-a-vis“ pristatymas. Birželio 23 d. 17 val. 30 min.  Prospekto   fotografijos galerija (Gedimino pr. 43, Vilnius). 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.