Koncertai laikinai nevyks

Įsigaliojus karantino režimui, lapkričio 7–29 dienomis Lietuvos nacionalinės filharmonijos (LNF) planuoti vieši koncertai nevyks. Informacija apie konkrečių koncertų atšaukimą arba perkėlimą į kitas dienas bus skelbiama ir nuolat atnaujinama interneto svetainėje www.filharmonija.lt.

Karantinas ištuštino koncertų sales.<br>D.Matvejevo nuotr.
Karantinas ištuštino koncertų sales.<br>D.Matvejevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2020, 12:55 PM

„Stengsimės maksimaliai išsaugoti numatytuoju karantino laikotarpiu planuotus koncertus ir rasti jiems palankų laiką dar šį sezoną ar vėliau. Viliamės, kad tai pavyks ir kartu su publika galėsime džiaugtis įspūdingomis muzikų parengtomis programomis.

Kai kuriuos koncertus galbūt rengsime be publikos ir transliuosime tiesiogiai Skaitmeninėje koncertų salėje, dar svarstome šią galimybę“, – sakė LNF generalinė direktorė Rūta Prusevičienė.

Jau šį šeštadienį, lapkričio 7 d., 19 val. Filharmonijos Didžiojoje salėje turėjęs vykti pianisto Luko Geniušo ir Lietuvos nacionalinio simfoninio orkestro koncertas keliamas į 2021 m. kovo 7 dieną. Dėl kitų koncertų dar ieškoma palankiausių sprendimų.

Perkėlus koncertus klausytojų jau įsigyti bilietai liktų galioti. Nenorintiems ar negalintiems laukti bilietus į karantino metu neįvyksiančius koncertus siūloma išsikeisti į tos pačios vertės dovanų kuponus, galiojančius Filharmonijos renginiams, arba susigrąžinti pinigus už bilietus. Tokiu atveju prašom kreiptis el. paštu bilietai@filharmonija.lt ir pateikti laisvos formos prašymą.

Jame reiktų nurodyti renginio, į kurį pirkti bilietai, datą, laiką, bilietų kiekį, jų kainą ir pridėti turimų bilietų kopijas.

Klausytojai, pageidaujantys susigrąžinti pinigus už bilietus, prašomi papildomai nurodyti sąskaitos duomenis (asmens vardą, pavardę, sąskaitos numerį). Daugiau informacijos: https://www.filharmonija.lt/lt/naujienos/informacija-norintiems-grazinti-bilietus.html.

Karantino metu raginama dažniau apsilankyti Filharmonijos skaitmeninėje koncertų salėje https://www.nationalphilharmonic.tv, kuri suteikia galimybę nemokamai mėgautis aukštos kokybės klasikinės muzikos koncertų įrašais. 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.