MO muziejus dalijasi menininkų šventiniais sveikinimais

MO muziejaus komanda, nors ir negali susitikti su lankytojais gyvai, šventinius sveikinimus perduoda videoformatu iš šventiškai nusiteikusių MO lauko erdvių. Šiais neramiais laikais muziejaus atstovai tikisi, kad skirtingų menininkų šventiniai sveikinimai nuramins, įkvėps ir emociškai sušildys. 

MO muziejaus įkūrėja D.Butkienė.
MO muziejaus įkūrėja D.Butkienė.
MO muziejaus direktorė M.Ivanauskienė.
MO muziejaus direktorė M.Ivanauskienė.
MO muziejaus įkūrėjas V.Butkus.
MO muziejaus įkūrėjas V.Butkus.
 Dainininkė Migloko.
 Dainininkė Migloko.
Šiuolaikinio šokio šokėja A.Lisičkinaitė.
Šiuolaikinio šokio šokėja A.Lisičkinaitė.
 Aktorius P.Markevičius.
 Aktorius P.Markevičius.
Dr.GoraPrasit.
Dr.GoraPrasit.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Dec 25, 2020, 3:25 PM

Šokis, muzika ir daina, performansas ar žodinis sveikinimas – kiekvieno menininko individualus palinkėjimus šių švenčių proga. Šventinius sveikinimus siunčia aktorius Paulius Markevičius, atlikėja Migloko, šiuolaikinio šokio šokėja Agnietė Lisičkinaitė, Dr. GoraParasit bei MO muziejaus komanda. Išgirskite ir pamatykite juos!

Individualūs kiekvieno menininko linkėjimai

„Dideli stebuklai prasideda nuo mažų darbų. Tuos mažus darbus darome mes kiekvienas. Tad reikia nepamiršti ir apsidovanoti save.

Pasikvieskite save į pasimatymą ir atraskite naujai ateinančius stebuklus“, – gražių švenčių linki aktorius P.Markevičius ir dalijasi istorija apie budistų vienuolį.

„Linkiu ramiai, kantriai ir rūpestingai išlaukti, nes kaip ir viskas šis sunkus laikas turi ne tik pradžią, bet ir pabaigą. O tada vėl galėsime pasileisti plaukus ir daug daug šokti kartu!“, – sako A.Lisičkinaitė. 

Likti sveikiems linki atlikėja Migloko. 

MO muziejus taip pat paruošė ir performatyvų Dr. GoraParasit ramybės palinkėjimą. 

MO komanda kviečia į tikrovę įsileisti stebuklą

„Linkime jums įsiklausyti į save. Skirkite laiko tam, kam anksčiau jo pritrūkdavo. Ilgai ir iš lėto vaikščiokite, daug ilsėkitės, svajokite ir netgi nuobodžiaukite – juk tai padeda gimti naujoms mintims ir idėjoms.

Atraskite džiaugsmą kasdienybėje – ne tik per Kalėdas. Įsileiskite į realybę stebuklą“, – teigia MO komandos žmonės savo šventiniame sveikinime. 

Menas pajusti Kalėdas

Šiuo metu MO muziejaus lauko erdvės yra nušvitusios naujomis spalvomis ir atspindžiais. „Menas pajusti Kalėdas“ iniciatyva MO lauko erdvėse kuria šviesesnį švenčių laukimą, reaguojant į niūrias ir neramias nuotaikas pandemijos metu.

Taigi einant pro šalį ir pamačius pasikeitusias MO lauko erdves, į jas galima individualiai užsukti ir emociškai „pasikrauti“. 

Pasikeitusias MO muziejaus lauko erdves lydi ir e gidas – elektroakustinis garso takelis, praturtintas Ambient skambesiu, žiemos motyvais. Jo klausytis galima individualiai, naudojantis savo išmaniuoju įrenginiu ir asmeninėmis ausinėmis, o taip pat ir saugiai savo namuose – gidas.mo.lt

O kartu su „Lietuvos paštu“ MO muziejus rado būdą, kaip linkėjimus ir šilumą perduoti saugiai – siunčiant ranka rašytus nuoširdžius sveikinimus draugams bei artimiesiems Lietuvoje. Juk paštu gautas atvirlaiškis – tarsi apkabinimas laišku. 

Atvirlaiškiams skirta speciali pašto dėžė, o MO muziejus kartu su „Lietuvos paštu“ pasirūpins, kad atvirlaiškiai pasiektų adresatus. 

„Menas pajusti Kalėdas“ MO lauko erdvėse saugiai ir individualiai patirti galima kiekvieną dieną iki sausio 3 d. 16–22 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.