Mėgstamiausias Didžiosios Britanijos superšnipas, aktorius Danielis Craigas pagerbtas Holivude

Mėgstamiausias Didžiosios Britanijos superšnipas trečiadienį paliko pėdsaką Holivude – aktoriui Danieliui Craigui buvo skirta žvaigždė Šlovės alėjoje.

Aktorius D. Craigas pagerbtas žvaigžde Holivudo šlovės alėjoje. <br>EPA-ELTA nuotr.
Aktorius D. Craigas pagerbtas žvaigžde Holivudo šlovės alėjoje. <br>EPA-ELTA nuotr.
„Mirtis palauks“.<br>Filmo kadras.
„Mirtis palauks“.<br>Filmo kadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-10-07 10:46

Džentelmeniškiausias pasaulyje veiksmo herojus buvo įamžintas prie 7007 Holivudo bulvaro, šalia kito Bondo vaidmens atlikėjo, aktoriaus Rogerio Moore'o.

„Niekada nemaniau, kad išgirsiu save tai sakant, bet žinote, absoliuti garbė, kad dabar mane mindžios visas Holivudas“, – šmaikštavo D. Craigas, kai buvo atidengta jo žvaigždė.

„Jei laimė matuojama pagal tai, kokioje draugijoje esame, tai būdamas ant šio grindinio, apsuptas visų šių legendų, aš esu labai, labai, labai laimingas žmogus“, – sakė jis.

Kiek toliau legendinėje gatvėje, kurioje yra daugiau nei 2 000 žvaigždžių, skirtų pagerbti žymiausius kino, televizijos ir muzikos vardus, gerbėjai susirinko pakelti tosto už savo superprietaisų ir superautomobilių herojų. Savaime suprantama, su martinio taurėmis rankose.

Penktasis ir paskutinis D. Craigo vaidmuo Iano Flemingo slaptojo agento vaidmenyje šį mėnesį pasirodys viso pasaulio ekranuose.

„No Time To Die“ („Nėra laiko mirti“) sulaukė puikių atsiliepimų – dėl to lengviau atsiduso kino studijos vadovai, kurie tikisi, kad populiarioji serija sugrąžins žiūrovus po COVID-19 pertraukos.

Aktorius Ramis Malekas, vaidinantis Bondo varžovą 25-ojoje filmų apie šnipus dalyje, buvo šalia ir gyrė žvaigždę, su kuria, pasak jo, buvo malonu dirbti.

„Jei jau tau atiteko blogiečio vaidmuo, geriau pasirūpink, kad gerietis būtų legendinis. Šis vyrukas – pats geriausias“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.