Rygos Jūrmalos muzikos festivalis kviečia į nuotolinį 2022 m. programos pristatymo renginį: vyks loterija

Klasikinės muzikos mėgėjai Rygos Jūrmalos muzikos festivalį jau puikiai žino kaip vieną iš geriausių vasaros renginių Europoje. Tęsdamas tradicijas, festivalis ir kitąmet melomanus kvies į Latviją keturiems klasikinės muzikos kupiniems savaitgaliams.

 Rygos Jūrmalos muzikos festivalio akimirka.<br> Rengėjų nuotr.
 Rygos Jūrmalos muzikos festivalio akimirka.<br> Rengėjų nuotr.
 Festivalio meno vadovas M.Engstroemas.<br> Rengėjų nuotr.
 Festivalio meno vadovas M.Engstroemas.<br> Rengėjų nuotr.
 Festivalio direktorė Z.Čulkstena.<br> Rengėjų nuotr.
 Festivalio direktorė Z.Čulkstena.<br> Rengėjų nuotr.
 Rygos Jūrmalos muzikos festivalio akimirka.<br> Rengėjų nuotr.
 Rygos Jūrmalos muzikos festivalio akimirka.<br> Rengėjų nuotr.
 Rygos Jūrmalos muzikos festivalio akimirka: pianistė Y.Wang.<br> Rengėjų nuotr.
 Rygos Jūrmalos muzikos festivalio akimirka: pianistė Y.Wang.<br> Rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 8, 2021, 12:54 PM, atnaujinta Dec 8, 2021, 12:56 PM

Išsami 2022-ųjų šventės programa bus pristatoma gruodžio 9 d., 16 val. vyksiančiame nuotoliniame renginyje, kuris bus transliuojamas festivalio interneto svetainėje bei „Facebook“ paskyroje facebook.com/rigajurmalamusicfestival. Renginį stebėsiančių muzikos mėgėjų lauks dovanos – nemokami pakvietimai į festivalio koncertus.

„Naujo sezono paskelbimas visuomet yra jaudinantis momentas ne tik festivalio komandai ir partneriams, bet taip pat ir menininkams, su kuriais per šiuos kelerius metus spėjome susidraugauti.

Nors iššūkių dėl pandemijos buvo ir pernai, ir veikiausiai sulauksime jų kitąmet, išliekame optimistiški ir nusiteikę tęsti tradicijas, žiūrovams pasiūlyti aukščiausios prabos klasikinės muzikos pasirodymų ir unikalią bendrą vasaros festivalio patirtį pušynų ir Baltijos jūros pašonėje“, – sakė festivalio direktorė Zanė Čulkstena.

Be festivalio vadovės, nuotoliniame renginyje dalyvaus meno vadovai Martinas Engstroemas ir Miguelis Estebanas bei Tomas Ostrovskis, festivalio Jaunimo akademijos vadovas.

Iškart po renginio transliacijos bus pradėta ir bilietų prekyba, kurios pradžioje melomanų lauks ypatingos nuolaidos.

Tiesioginę renginio transliaciją stebėkite festivalio svetainėje www.riga-jurmala.com arba festivalio „Facebook“ paskyroje facebook.com/rigajurmalamusicfestival. Visi, užsiregistravę į renginį iš anksto, turės galimybę laimėti 5 specialius kvietimus apsilankyti festivalio koncertuose. Norėdami laimėti nemokamų kvietimų, turėtumėte:

1.Užsiregistruoti į nuotolinį renginį iš anksto čia: mailchi.mp/riga-jurmala/2022-opening

2.Prisijungus prie renginio, transliacijos nuoroda pasidalinti savo „Facebook“ profilyje

3.Renginio pabaigoje burtų keliu 5 muzikos mėgėjai dovanų gaus nemokamų kvietimų į 2022 m. festivalio pasirodymus (visi kvietimai skirti 2 asmenims, koncertus laimėtojai galės išsirinkti savo nuožiūra).

Apie Rygos Jūrmalos muzikos festivalį

Vos startavęs festivalis iškart pateko tarp geriausių vasaros renginių – britų dienraštis „The Telegraph“ Rygos Jūrmalos festivalį įtraukė į geriausių vasaros festivalių dešimtuką, o Europos festivalių asociacija renginį išskyrė vienu iš lyderių Europos renginių kategorijoje.

Meno vadovų Martino Engstroemo ir Miguelio Estebano vadovaujamos festivalio komandos dėka į Latviją kasmet atvyksta daugybė pasaulinio lygio klasikinės muzikos žvaigždžių.

Festivalio komandą vienija ne tik didžiulė meilė muzikai, bet ir tikėjimas, kad Ryga bei Jūrmala yra tikri Šiaurės Europos perlai, melomanams suteikiantys unikalią vasaros renginių patirtį mėgautis muzika šalia nesibaigiančių pušynų ir kone laukinės Baltijos jūros pakrančių. Daugiau informacijos apie festivalį www.riga-jurmala.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.