Juozo Miltinio dramos teatras rengia pikniką Paliūniškio dvaro sodyboje

Juozo Miltinio dramos teatras kviečia įprasminti aktyvų metų darbą ir smagiai uždarant teatro sezoną, kartu pasitikti atostogas. Visi mylintys sceną birželio 12 d. laukiami jau tradicija tapusioje, trečius metus Paliūniškio dvaro sodyboje rengiamoje sezono uždarymo šventėje – „Teatro piknike“.

 Piknikas.<br>A.Gudo nuotr. 
 Piknikas.<br>A.Gudo nuotr. 
 Piknikas.<br>A.Gudo nuotr. 
 Piknikas.<br>A.Gudo nuotr. 
 Piknikas.<br>A.Gudo nuotr. 
 Piknikas.<br>A.Gudo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Juozo Miltinio dramos teatras

Jun 8, 2022, 4:39 PM

Pikniko dalyvių lauks koncertinė programa ir įvairios veiklos tiek vaikams, tiek suaugusiems: magiškų zefyrų kepimas, aktorinio grimo ir butaforijos gamyba, tradicinis vaikščiojimas lynu, gardžiausių blynų kepimas, smagios sporto rungtys, „Gym+“ Combat treniruotė ir dar daug kitų žaidimų ir pramogų.

Svarbu, kad piknikas būtų ne tik smagus, bet ir patogus, dėl to rekomenduojame pasiimti pledą, užkandžių, gėrimų, saulės akinius, kepurę arba lietpaltį ir botus (sekite orų prognozes), priemones nuo uodų bei kelis eurus, jei norėsite paragauti „Solidarumo kavos“ ruošiamų naujų vasarinių gėrimų. 

„Po darbingo sezono, premjerų, sunkios ir malonios kasdienybės ateina metas poilsiui. Pasitinkant vasaros atostogas labai gera dar kartą pasižiūrėti vienas kitam į akis, apsikabinti ir tiesiog pabūti kartu. Linkiu, kad per atostogas, trumpas ar ilgas, pasiilgtume vienas kito ir lauktume naujo teatro sezono pradžios!“ – visus prie pikniko kviečia prisijungti Juozo Miltinio dramos teatro vadovas Antanas Venckus.

„Teatro pikniko“ dalyviai laukiami birželio 12 d. (sekmadienį) 14 val. Paliūniškio dvaro sodyboje (Vabalninko gatvė 1, Paliūniškio k.). Dėl riboto vietų skaičiaus stovėjimo aikštelėje, kviečiama atvykti į pikniką dviračiais. Renginys nemokamas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?