Į kino sales sugrįžti vėl kviečia Vilniaus tarptautinis vaikų ir jaunimo kino festivalis!

Vilniaus tarptautinis vaikų ir jaunimo kino festivalis, šiemet vyksiantis jau septynioliktąjį kartą, pakvies sugrįžti į kino sales jau gruodžio 9–18 dienomis.

Kino festivalio programos filmo „Per toli“ kadras.
Kino festivalio programos filmo „Per toli“ kadras.
Kino festivalio programos filmo „Kalėdinė Evos misija“ kadras.
Kino festivalio programos filmo „Kalėdinė Evos misija“ kadras.
I.Kurklietytės filmo „Drugelio širdis“ kadras.
I.Kurklietytės filmo „Drugelio širdis“ kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 9, 2022, 11:36 AM

„Praėjusiais metais prie ekranų vaikų ir jaunimo auditoriją kvietėme nuotoliniu būdu, jie filmus žiūrėjo namų kino platformose, džiugu, kad šiais metais galime vėl pakviesti į kino teatrų sales ne tik pažiūrėti filmų, bet ir gyvai  pabendrauti. Kasmet stengiamės atrinkti vertus dėmesio vaidybinius ir animacinius filmus, o šių metų festivalio programoje jauniausiems žiūrovams skirti filmai iš Serbijos, Kroatijos, Bulgarijos, Slovakijos, Nyderlandų, Vokietijos, Prancūzijos, Čekijos, Norvegijos, Estijos bei Lietuvos!“, – apie programą pasakojo kino festivalio direktorė
Lina Užkuraitytė.

Kruopščiai atrinkti Vilniaus tarptautinio vaikų ir jaunimo kino festivalio programos filmai, tinkami visai šeimai, kvies pasinerti į nuotykius, bet taip pat nagrinės ir rimtas šeimos santykių temas, draugystės ir pasiryžimo įgyvendinti savo svajones svarbą, emigrantų vaikų integracijos sunkumus bei nukels į netikėtas Kalėdų atostogas!

„Smagu, kad šių metų programoje turime ir išskirtinį režisierės Inesos Kurklietytės filmą „Drugelio širdis“, kuris papasakos apie ypatingą berniuką Juozapą ir jo paslaptį, atskleis tikros vaikų draugystės kuriamus stebuklus“, – informacija dalijosi kino festivalio programos sudarytoja L.Užkuraitytė.

Vilniaus tarptautinis vaikų ir jaunimo festivalis šiais metais vyks ne tik Vilniaus Paupio ir senamiesčio kino teatruose „Pasaka“ bei kino centre „Skalvija“, bet ir Kauno kino centre „Romuva“, Panevėžio kino centre „Garsas“, Klaipėdos gero kino namuose „ArleKinas“ bei Ukmergės kultūros centre bei kituose Lietuvos miestuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.