Pavasaris Holivude: seksualumu spinduliuojanti naujoji kino porelė

Holivudo kuriamos romantinės istorijos žavi žiūrovus. Karšta meilė liepsnoja ekranuose, o ne retai persikelia ir už ekranų. Ne viena Holivudo pora susipažino būtent filmavimo aikštelėje, todėl visada smalsu, kokie aktorių tarpusavio santykiai, kokie jie už kadro, realiame gyvenime. Karštą porą filme „Aš ir tu. Tikra katastrofa“ suvaidino du jauni ir talentingi aktoriai – Virginia Gardner ir Dylanas Sprouse'as.

Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Kadras iš filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.
Daugiau nuotraukų (6)

„Adastra Cinema“ inf.

Apr 7, 2023, 9:42 AM

Virginia gimė Kalifornijoje ir savo kelią į sėkmę pradėjo kaip modelis, tačiau dabar pagrįstai gali didžiuotis aktorės karjera. Suvaidinusi tokiuose populiariuose serialuose kaip „Liežuvautoja“, „Įstatymas ir tvarka“, ji taip pat atliko pagrindinį Kristinos vaidmenį mokslinės fantastikos trileryje „Almanacho projektas“. Filmas turėjo tokį pasisekimą,  kad V.Gardner užtikrintai įsitvirtino Holivude.

Filme „Aš ir tu. Tikra katastrofa“ Virginija vaidina Ebę – gražuolę moksliukę. Nenuginčijamo talento gražuolę tikrame gyvenime vargiai galėtume pavadinti moksliuke. Iki aštuntos klasės Virginia mokėsi Sakramento dienos mokykloje, vidurinės mokyklos baigiamąjį egzaminą laikė internetu, o kryptingesnes studijas atidėjo neribotam laikui dėl sėkmingo modelio darbo.

O štai D.Sprouse'as, kuris filme suvaidino beprotiškai seksualų, arogantišką „blogiuką“ Trevisą, gyvenime yra labai motyvuotas, kruopštus ir atsakingas. Nors anksti pradėjo karjerą Holivude, jis baigė mokslus Niujorko universitete, gilinosi į medijų verslo subtilybes ir net sukūrė „Saulės valgytojus“, kuris buvo išleistas komiksų knygos formatu.

Įdomus faktas – Dylanas yra vienas iš dvynių, jo brolis Cole'as taip pat talentingas aktorius, kino ekranus užkariavęs dar vaikystėje. Abu broliai vaidino filme „Kietas tėtušis“ ("Big Daddy") su Adamu Sandleriu, populiariame seriale „Draugai“ ("Friends") ir kituose ne mažiau žinomuose serialuose, taip pat abu yra komiksų fanai.

Neatpažintumėte šių mielų berniukų šiandien, kurie užaugo ir tapo karštais Holivudo gražuoliais, vieną jų galite pamatyti filme „Aš ir tu. Tikra katastrofa“.

Filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“ režisierius Rogeris Kumble'as, adaptuodamas Jamie McGuireo romaną, turėjo aiškią viziją, kad aktoriai ir kūrybinė komanda taps filmo kūrybinio proceso dalimi. Aktoriai laisvai savo personažus papildys kažkuo asmenišku iš savo gyvenimo.

Darbą jis pradėjo nuo neformalios pažinties, kad aktoriai geriau įsijaustų ir susidraugautų, galbūt, įsimylėtų. Tačiau tiesa ta, kad V.Gardner yra susižadėjusi su kitu gražuoliu „blogiuku“, roko grupės „The Struts“ muzikantu Jedu Elliottu.

Dylanas jau ilgai puoselėja romantiškus santykius su Barbara Palvin, sėkmingu „Victoria Secret“ modeliu ir „Armani Beuty“ ambasadore. Ir nors karšta pora ekrane netapo Holivudo pora gyvenime, jie puikiai atrodė kartu filmo „Aš ir tu. Tikra katastrofa“ premjeroje Madride, yra aptarinėjami, kritikuojami ir mylimi.

„Aš ir tu. Tikra katastrofa“ – tai įdomus žanrų ir netikėtumų mišinys: nuo veiksmo kupinų kovos scenų iki saldžių romantiškų akimirkų, dramų ir šmaikščių juokelių.

Pripažinkime, kai kurios moterys turi silpnybę blogiems berniukams. Jie toksiški, problemiški ir jiems neįmanoma atsispirti kaip nesveikam maistui. Pavydas, priklausomybės, sudėtingi santykiai, neištikimybė, intrigos ir aistra – visa jausmų ir patirčių paletė.

Ebė Abernati – motyvuota studentė, puiki mergina, kurios visai nedomina lėbavimas iki paryčių, alkoholis ir atsitiktiniai santykiai. Nedomina jos ir gražuolis mergišius Trevisas Medoksas, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo visiškas plevėsa. Jis naktimis mušasi ringe už pinigus, dienomis mėgaujasi merginų dėmesiu, yra arogantiškas ir tikrai blogos reputacijos.

Ebė – vienintelė mergina, kuri nenori su juo susitikinėti, todėl Trevisas prisivilioja ją apgaulingomis lažybomis. Jeigu praloš jis – turės visą mėnesį susilaikyti nuo sekso, o jeigu Ebė – ji turės mėnesį gyventi jo bute. Nei vienas, nei kitas nenori įsimylėti, bet lažybos suteikia jiems progą geriau pažinti vienas kitą, o beprotiška trauka viską kaip reikiant komplikuoja.

Filmas „Aš ir jis. Tikra katastrofa“ pradedamas rodyti Lietuvos kino teatruose nuo balandžio 7 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.