Vilniaus kvadratas – įdomūs ir nemokami renginiai savaitgalį bei kitą savaitę

Keturi iš daugelio renginių savaitgalį ir kitą savaitę Lietuvos sostinėje.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 22, 2023, 7:00 PM, atnaujinta Jul 22, 2023, 7:06 PM

Liepos 23 d. 15 val. prie Baltojo tilto rengiamas „100 baseinų piknikas“. Jo metu dalyvius džiugins muzikiniai D.Širvio ir „Baltojo Kiro“ pasirodymai. Vyks įspūdingas putų šou, kviečiantis žaisti ir šokti diskotekoje. Vaikai žais strateginį stalo žaidimą „Terra Futura“. Vyks praktinės edukacijos apie svarbiausius mokymosi plaukti žingsnius – nėrimą ir plūduriavimą. Ugniagesiai parodys ir leis iš arčiau apžiūrėti gelbėtojų techniką. Renginys nemokamas.

Liepos 23 d. 21 val. Valdovų rūmų kieme festivalio „Midsummer Vilnius“ metu įvyks A.Cholinos šokio teatro spektaklio „Jaunystė“ premjera. Tai psichologinė tragikomedija, kurioje šiuolaikiškos šeiminio gyvenimo dramos perteikiamos šokio kalba skambant J.S.Bacho muzikai. „Tai meno terapijos seansas, kuris leis pažvelgti į šeimos gyvenimo vidų. Kviečiu į spektaklį ateiti su vyresniais vaikais, paaugliais“, – sakė režisierė. Bilieto kaina – 29 Eur.

Liepos 24 d. 20 val. Lukiškių kalėjimo kieme bus rodomas bene labiausiai laukiamas šio sezono programos „Lokys, liūtas ir šakelė“ filmas – režisieriaus M.Kassovitzo „Neapykanta“ („La Haine“). Kanų kino festivalyje jis pelnė apdovanojimą už geriausią režisūrą, o grubus ir išradingas režisieriaus stilius Prancūzijoje įkvėpė urbanistinių filmų bangą. Filmas prancūzų kalba su lietuviškais subtitrais. N-18. Renginys nemokamas.

Liepos 25 d. 17 val. Vingio parke Vilniaus globėjo Šv.Kristoforo dienos proga prasidės festivalio „Jaunas kaip Vilnius“ renginiai. Pirmasis jų – Nacionalinio operos ir baleto teatro simfoninio orkestro pasirodymas su E.Montvydu, K.Smoriginu, I.Prudnikovaite ir A.Stundyte. Vėliau – Lietuvos atlikėjų duetų vakaras, o pabaigoje – populiarių užsienio grupių „Bastille“ ir „Clean Bandit“ koncertai. Renginys nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.