Panevėžio Juozo Miltinio gimnazijos direktore išrinkta R. Stasevičienė

Panevėžio miesto savivaldybė praneša, kad konkursą Panevėžio Juozo Miltinio gimnazijos direktoriaus pareigoms eiti laimėjo Ramutė Stasevičienė. Savivaldybė nurodo, kad R. Stasevičienė Šiaulių universitete įgijo mokytojo profesinę kvalifikaciją. Moteris yra dirbusi direktoriaus pavaduotoja ugdymui Panevėžio „Minties“ gimnazijoje ir Panevėžio muzikos mokykloje, pastaruoju metu dirba Panevėžio „Minties“ gimnazijos direktore.

R.Stasevičienė.<br>Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.
R.Stasevičienė.<br>Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-28 13:26

R. Stasevičienė ketina užtikrinti gimnazijos veiklos tęstinumą, savo veiklą ir sprendimus grįsdama gimnazijos stiprybėmis. Moteris planuoja telkti visus bendruomenės narius kurti modernią, konkurencingą ir tuo pačiu išlaikančią savo ilgametes tradicijas ir vertybes gimnaziją, kur užtikrinama galimybė kiekvienam jos nariui tobulėti ir pasiekti pažangą. R. Stasevičienė sieks stiprinti visos bendruomenės nuostatą, kad kiekvienas gimnazistas gali pasiekti gerų asmeninių rezultatų, padėti mokiniui patirti sėkmę, užtikrinant jo fizinį ir emocinį saugumą, priimant kiekvieno skirtybes, atsižvelgiant į poreikius ir gebėjimus.

Direktorė 5 metų kadencijai bus paskirta, kai pagal Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymą bus gautas atsakymas iš Specialiųjų tyrimų tarnybos. Konkurse į Panevėžio Juozo Miltinio gimnazijos direktoriaus pareigas dalyvavo 2 kandidatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.