Paskelbtas konkursas vadovauti Nacionaliniam muziejui LDK valdovų rūmams

Kultūros ministerija paskelbė konkursą eiti Nacionalinio muziejaus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmų generalinio direktoriaus pareigas.

 LDK valdovų rūmų menė.<br> LDK valdovų rūmų nuotr.
 LDK valdovų rūmų menė.<br> LDK valdovų rūmų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lietuvos kultūros ministerija

Feb 6, 2024, 10:31 AM

„Nacionalinis muziejus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmai – istorinės rezidencijos pobūdžio muziejus, kaupiantis, saugantis, tiriantis ir įvairiomis priemonėmis visuomenei pristatantis ne tik Lietuvos valstybės bei jos valdovų istorijos ir kultūros paveldą, gausius ir unikalius archeologijos rinkinius, bet ir europines taikomosios ir vaizduojamosios dailės kolekcijas, lituanistines vertybes“, – pažymi kultūros ministras Simonas Kairys.

Pasak kultūros ministro, vadovauti šiam muziejui – tai savo žiniomis, gebėjimais bei prisiimta lyderyste prisidėti prie visuomenės istorinės ir kultūrinės savimonės, pilietiškumo, kūrybingumo, bendruomeniškumo ugdymo, įvairiomis priemonėmis ir formomis didinant visuomenei teikiamų kultūros paslaugų įvairovę, kokybę ir prieinamumą.

Pretendentų prašymai dalyvauti konkurse priimami iki 2024 m. vasario 20 d. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.