Kultūros atašė Lenkijoje konkursą laimėjo Ana Kočegarova-Maj

Kultūros ministerijos konkursą eiti kultūros atašė pareigas Lenkijoje laimėjo tarptautinių kultūros ir kūrybinių industrijų projektų iniciatorė, vadovė, prodiuserė Ana Kočegarova-Maj.

Ana Kočegarova-Maj.<br>M.Plepio/Klutūros ministerija/ nuotr.
Ana Kočegarova-Maj.<br>M.Plepio/Klutūros ministerija/ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kultūros ministerija

May 22, 2024, 12:24 PM

Iš konkurse dalyvavusių septynių pretendentų ji surinko daugiausiai komisijos balų.

A. Kočegarova-Maj buvo projekto „Kaunas – Europos kultūros sostinės 2022“ programos ir tarptautinių ryšių vadovė, anksčiau – visos projektą įgyvendinusios viešosios įstaigos „Kaunas 2022“ vadovė. Vytauto Didžiojo universitete ji yra įgijusi menotyros bakalauro ir paveldosaugos magistro laipsnius.

„Profesiniame gyvenime mėgstu įsitraukti į prasmingus, didelę vertę kuriančius projektus. Kultūros atašė poziciją matau kaip naują galimybę savo patirtį ir pastangas įveiklinti ilgalaikiam rezultatui kurti, taip pat kaip tarnybą, kurioje sudėtingais mūsų regionui laikais galiu prisidėti prie Lietuvos kaip svarbios šiuolaikinio globalaus kultūrinio lauko veikėjos, progresyvios ir kūrybiškos valstybės tapatybės auginimo ir dabar itin svarbaus Lietuvos ir Lenkijos visuomenių ryšio stiprinimo“, – sako A. Kočegarova-Maj.

Kultūros atašė kadencijos trukmė – treji metai. Atlikus privalomus administracinius veiksmus, su konkurso laimėtoja bus pasirašyta darbo sutartis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.