Detektyvas dėl V. Putino galvos baigėsi atsiprašymu

2014 m. lapkričio 26-osios vakarą, trečiadienį, Baroko operos teatras  pristatė Gintaro Varno režisuotą Antonio Vivaldi oratoriją „Juditos  triumfas“. Šioje neeilinėje premjeroje gausiai susirinkusi publika  nuoširdžiu susižavėjimu ir euforijos lydimais plojimais įvertino

Scena iš oratorijos „Juditos triumfas“.
Scena iš oratorijos „Juditos triumfas“.
Daugiau nuotraukų (1)

Baroko operos teatro oficialus atsiprašymas

Dec 3, 2014, 2:36 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:41 AM

Mūsų naujai susibūrusio kolektyvo misija – kurti Lietuvos  labui, pateikti aukštos meninės kokybės rezultatus, o vienas tikslų – išlikti taikia ir humaniška meno įstaiga. Todėl per šio spektaklio premjerą iškilus rimtam nesusipratimui, apgailestaujame, kad dėl savo patirties stokos bei kitų susiklosčiusių aplinkybių nesugebėjome tinkamai  suvaldyti  situacijos ir norėtume viešai atsiprašyti Lietuvos nacionalinės premijos  laureato režisieriaus G.Varno, kad  neužtikrinome galimybės  įgyvendinti  viso jo režisūrinio sprendimo. Norėtume tikėtis,  kad  ateityje oratorija turės galimybę pasiekti platesnę žiūrovų auditoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.