Atviri pašnekesiai su populiariąja ir veržliąja aktorių trijule

Pirmąją vasaros dieną Lietuvos teatro sąjunga žiūrovus pakvies į paskutinį šio sezono renginį. Birželio 1 d. 18 val. įvyks susitikimas su viena populiariausia jaunosios kartos aktorių trijule – Monika Vaičiulyte, Ainiu Storpirščiu ir Mariumi Repšiu. Veržlūs, šmaikštūs, talentingi aktoriai paruošė smagią ir intriguojančią vakaro programą.

Spektaklio „Išvarymas“ scena.<br>D.Matvejevo nuotr.
Spektaklio „Išvarymas“ scena.<br>D.Matvejevo nuotr.
Spektaklio „Išvarymas“ scena.<br>D.Matvejevo nuotr.
Spektaklio „Išvarymas“ scena.<br>D.Matvejevo nuotr.
Spektaklio „Išvarymas“ scena.<br>D.Matvejevo nuotr.
Spektaklio „Išvarymas“ scena.<br>D.Matvejevo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

May 27, 2015, 12:43 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 8:24 AM

Akivaizdu, kad šiandien aktorių trijulė yra ant bangos. Kodėl? Patys aktoriai pasakytų, kad tiesiog atsidūrė tinkamu laiku tinkamoje vietoje. Vis dėlto jaunų aktorių kūrybinė biografija ne tokia ir atsitiktinė, o paremta kruopščiu darbu ir apdovanojimais.

Jų kūrybinė draugystė užsimezgė režisieriaus Oskaro Koršunovo spektaklyje „Išvarymas“, kuriame už sukurtus ryškius pagrindinius veikėjus kiekvienas buvo apdovanotas ar bent nominuotas „Auksiniu scenos kryžiumi“.

Neabejotina šio spektaklio populiarumo ir vis dar anšlaginio spektaklio sėkmė – šių trijų aktorių talentas ir darbas. Nestebina ir faktas, kad aukščiausią Lietuvoje teatro įvertinimą jau turi visa aktorių trijulė: 2011 metais aktorė Monika Vaičiulytė penlė „Auksinį scenos kryžių“ už vaidmenį pjesėje „Mergaitė, kurios bijojo Dievas“, 2011 m. Ainis Storpirštis apdovantas jaunojo menininko kategorijoje ir tais pačiais metais Mantas Repšys už geriausią antraplanį vaidmenį O.Koršunovo režisuotame spektaklyje „Išvarymas“. O kur dar įsimintini vaidmenys režisierių Gintaro Varno, Vido Bareikio ir maestro Eimunto Nekrošiaus spektakliuose.

Talentingus jaunus aktorius sukviesti į Lietuvos teatro sąjungą – nemenkas iššūkis. Repeticijos, spektakliai, nauji pastatymai, filmavimai, gastrolės, nauji užmojai...

Darbų ir įvykių virtinė – sėkmingų aktorių duona kasdieninė. Per savo vienintelę savaitėje poilsio dieną – pirmadienį – aktoriai nusprendė pasišnekučiuoti su žiūrovais. Aktoriai žada apie viską arba daug ką, bet pirmuosius smalsiausius ir nuoširdžiausius klausimus jie nori užduoti vienas kitam. Vakaro metu aktoriai bus ir moderatoriais, ir herojais, ir tuo, kuo dar sužinosime jau šį pirmadienį Lietuvos teatro sąjungoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.