Valentino dieną Vilnius švęs be tenoro Jose Carreraso

Meilės dieną sostinės „Siemens“ arenoje žadėjęs švęsti 69 metų ispanų tenoras J.Carreras pasirodymą Vilniuje nukėlė beveik mėnesiui. Šiam sekmadieniui rengtą programą solistas kartu su airių sopranu Celine Byrne bei jo sūnėno Davido Gimenezo diriguojamu Kauno miesto simfoniniu orkestru (vadovas Algimantas Treikauskas) atliks „Siemens“ arenoje kovo 6-ąją.

Operos solistas J.Carreras.<br>Organizatorių nuotr.
Operos solistas J.Carreras.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2016, 11:53 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 8:02 AM

Koncertą organizuojanti viešoji įstaiga „Sostinės renginiai“ datos pakeitimą aiškina „techninėmis kliūtimis“. Tačiau jos iškilo labai netikėtai, nes Kauno orkestras, kaip ir buvo planuota, šiandien repetuoja su D.Gimenezu Vilniuje.

J.Carreras turėjo prisijungti prie muzikantų šeštadienį, atskridęs asmeniniu lėktuvu. Anot orkestro vadovo A.Treikausko, jis buvo nusiteikęs darbui be stresų.

Taigi pasaulinį koncertų turą operos legenda pradės vasario 20-ąją Rygos arenoje, o ne Lietuvoje. „Sostinės renginiai“ praneša, kad atšaukto koncerto bilietai galios kovo 6-osios renginyje. Norintieji grąžinti bilietus gali kreiptis į „Tiketą“ nuo vasario 17-osios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.