Operos žvaigždės Jose Carreraso lietuvių publika neišgirs

Vasario 14-ąją turėjęs įvykti, vėliau į kovo 6-ąją perkeltas garsiojo tenoro Jose Carreraso ir Kauno simfoninio orkestro, diriguojamo Davido Gimenezo, koncertas atšauktas. Rengėjai pranešė, kad koncertas neįvyks dėl techninių kliūčių. Nuo 50 iki 90 eurų kainavusius bilietus prašoma grąžinti elektroniniu paštu sostines.renginiai@gmail.com.

J.Carrerasas koncertuoti į Lietuvą neatvyks.
J.Carrerasas koncertuoti į Lietuvą neatvyks.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Augulytė

Mar 4, 2016, 1:33 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 1:10 PM

Tai jau ne pirmas neįvykęs viešosios įstaigos „Sostinės renginiai“ organizuotas koncertas. 2014 m. birželio 29-ąją Valdovų rūmų kieme turėjo koncertuoti pasaulinio garso latvių kilmės operos dainininkė Elyna Garanča. Šis koncertas taip pat buvo perkeltas, o galiausiai atšauktas.

2014 m.  rugpjūčio 29-ąją sostinės Kongresų rūmuose publika buvo kviečiama į lietuvių baritono Kosto Smorigino ir vokiečių soprano Mojcos Erdmann koncertą „Mozarto sodai“. Šįkart koncertas įvyko, bet vietoj M.Ermann klausytojai išgirdo azerbaidžaniečių kilmės sopraną Dinarą Alijevą.

Tiek pirmuoju, tiek antruoju atveju koncertų rengėjai teigė, kad dainininkės negalėjo atvykti dėl ligos. Šį kartą – techninės kliūtys. Kokios jos? Lrytas.lt. žiniomis, koncerto rengėjai nesugebėjo parūpinti tokios scenos ir garso įrangos, kokios pageidavo J.Carreraso komanda.

Vasario pradžioje J.Carrerasas su Kauno miesto simfoniniu orkestru dainavo Rygoje, koncertas turėjo didelį pasisekimą. Latvių renginių organizavimo įmonė buvo pasiryžusi savo įrangą sumontuoti ir Vilniuje, tačiau „Sostinės renginiams“ nepavyko susitarti dėl jiems priimtinos nuomos kainos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.