Lietuvos balsu tituluojamas Paulius Bagdanavičius svajojo tapti policininku

Ar esate ką nors girdėję apie žavų, aukštą šviesių plaukų vaikiną, turintį nuostabų operinį balsą bei 2013 m. laimėjusį vieną populiariausių televizijos muzikinių projektų? Tai tenoras Paulius Bagdanavičius, šiuo metu intensyviai besiruošiantis soliniam koncertui „Vaidilos“ teatre. Jį išgirsime kovo 26 dieną.

P.Bagdanavičius.<br>D.Umbraso nuotr.
P.Bagdanavičius.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2017, 4:45 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 8:57 PM

Su žmona Lina auginantis dukrytę dainininkas neslepia, kad šiuo metu jam svarbiausia – šeima. Tačiau muzika šio atlikėjo gyvenime visada užims išskirtinę vietą. Trumpa Pauliaus išpažintis – apie įpročius, svajones ir inspiracijas.

Ryte atsikėlęs pirmiausia… tikrinu balsą.

Prieš koncertą dažniausiai… nieko nevalgau, bijau apvelti stygas ar aptingti. Kartais kai prasčiau jaučiuosi, tyliai sukalbu maldą sukalbu.

Šeima man yra… didžiausias mano turtas ir mano įkvėpėjas.

Vaikystėje svajojau būti… policininku – visada mėgau kovoti už tiesą.

- Didžiausia mano išsipildžiusi svajonė buvo… mažų svajonių daug išsipildė, o viena didžiausių – vis dar mano mintyse: turiu persikelti per Atlanto vandenyną ir uždainuoti „Metropolitan Opera“ teatre Niujorke. Galbūt svajonė pati mane ten nuves…

– Užsiėmimas, kuris atpalaiduoja mano mintis ir kūną yra... seniau atsiplaiduodavau žaisdamas krepšinį, bet dabar nebeliko tam laiko, tad geriausiai atpalaiduoja su dukra praleistas laikas – būnu jai žaidimų partneris.

– Gyvenimo motto, kuriuo vadovaujuosi nuolat... jeigu turi svajonę ir ji neišsipildo, vadinasi per mažai jos sieki!

– Niekada negalvojau, kad gyvenime… tapsiu dainininku. Maniau, jog dainavimas liks mano pomėgis, tačiau dabar tai tapo mano profesija.

– Mylimiausias kūrinys, kuris dažnai skamba galvoje… „Nessun Dorma“ arija iš G. Puccini operos „Turandot“. Labai mėgstu Giacomo Puccini kurybą, kurią dažniausiai ir atlieku.

– Kai turiu laisvo laiko, einu… esu namisėda – jei tik galiu pabūti namuose, niekur neinu: guliu, svajoju, kuriu muziką. Kadangi nesu vakarėlių ar didelių kompanijų mėgėjas, geriausiai jaučiuosi savo aplinkoje – namie.

Tenoro Pa.Bagdanavičiaus koncertas „Vaidilos“ teatre – kovo 26 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.