Garsus tenoras Šv.Velykų proga dovanoja unikalų koncertą sostinėje

Antrąją Šv. Velykų dieną, balandžio 17-ąją, 16 val. dar tik pirmus metus egzistuojanti, bet klausytojų itin pamėgta Sostinės „Muzikos galerija“, įsikūrusi Gedimino prospekte, kviečia į išskirtinį krikščioniškos vokalo klasikos koncertą. Tai unikali proga išgirsti kamerinėje aplinkoje vieną geriausių pasaulyje Otelo vaidmens atlikėjų – tenorą Vaidą Vyšniauską.

Du tenorai: V.Vyšniauskas „Muzikos galerijoje“.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Du tenorai: V.Vyšniauskas „Muzikos galerijoje“.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2017, 9:31 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 5:30 PM

Solistas pastaruoju metu yra retas svečias šalies muzikos scenose. Jo profesinė karjera tiesiog nerealiu greičiu kyla aukštyn. Neseniai V.Vyšniausias dainavo Otelą keliuose Vienos operos spektakliuose. Šį vaidmenį jis kūrė jau daugiau kaip šimtą kartų maždaug 15-koje skirtingų versijų kraštuose nuo Kanados ir Čilės iki Suomijos ir Beiruto. Pernai tenoras debiutavo Londono „Covent Garden“ teatre Kanijo vaidmeniu „Pajacuose“.

V.Vyšniauskui vis sunkiau atrasti laiko gimtinėje net operai, ką jau kalbėti apie koncertus. O pasirodymas jaukioje, iki šimto klausytojų talpinančioje „Muzikos galerijoje“ išskirtinė artisto dovana Lietuvos vokalinės muzikos mėgėjams Šv. Velykų proga.

Koncerte taip pat dalyvaus mecosopranas Judita Leitaitė, atlikėjams akompanuos pianistė Rūta Mikelaitytė-Kašubienė. Švęskime Atgimimą drauge su nuostabiausia muzika!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.