Kairėnų vasaros festivalyje skambės naujos Alinos Orlovos dainos

Kairėnų vasaros festivalis tęsia penktąjį koncertų ciklą po atviru dangumi ir birželio 25 d. 19 val. kviečia susitikti VU Botanikos sode, kur pasirodys atlikėja Alina Orlova. Gerbėjai dievina ją už svajingą, lyrišką, ramią būseną, o išskirtinio vokalo nesumaišysi su jokiu kitu. 

 Dainininkė Alina Orlova.<br> Organizatorių nuotr.
 Dainininkė Alina Orlova.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2017, 7:38 PM

Tris studijinius albumus: „Laukinis šou dingo“, „Mutabor“ ir „88“ išleidusi dainininkė grojo tose pačiose tarptautinėse scenose kaip ir garsiausi pasaulio atlikėjai, todėl nesusipažinti su Alinos talentu gyvai būtų tikra nuodėmė. Dar 2008 metais Lietuvoje pasirodžiusį atlikėjos albumą „Laukinis šuo dingo“ muzikos gerbėjai galėjo rasti daugumoje Vakarų Europos ir Skandinavijos šalių muzikos parduotuvių, o tai – vienas retų atvejų Lietuvos muzikos istorijoje, kai užsienio rinka susidomi mūsų šalies muzikantų kūryba.

Alina labai laukia savo pasirodymų Vilniuje ir net nemėgina slėpti, kad jie – kitokie negu užsienio scenose. Ypatingi. „Čia susirenka savi žmonės, atrodo, kad visų akys jau kažkur matytos, todėl visada labiausiai jaudinuosi grodama būtent Vilniuje. Publika labai dėmesinga, reaguoja į emocijas ir mano atliekamą muziką, nes supranta žodžius, įsiklauso į dainų tekstus. Tikrai labai laukiu šitų koncertų, nes tiesiog be proto pasiilgau savų žmonių...“, – atviravo atlikėja.

Koncerto metu  žaliajame miesto sode dainininkė savo muzikos gerbėjams pristatys ne tik jau anksčiau girdėtas dainas, bet ir naujausius, dar niekur negirdėtus ir neįrašytus kūrinius. Į koncertą kviečia "Geros muzikos ekspertai" ir restoranas "Aula".

Koncerto pradžia - 19 valandą.  Bilietus galima įsigyti www.tiketa.lt ir , o likus 3 valandoms iki koncerto pradžios - prie įėjimo į Kairėnų botanikos sodą. Bilieto kaina 15 eurų, o koncerto dieną - 17 eurų.

Penktojo Kairėnų vasaros festivalio koncertai vyksta VU Botanikos sode, vietoje, kurioje dera nuostabūs vaizdai, grynas oras ir puikus laikas. Ir visa tai galima rasti pačiame Vilniaus mieste. Nuo birželio iki rugsėjo žiūrovai turi galimybę mėgautis Kairėnų dvaro parko žaluma, gražiausiais augalais ir medžiais bei geriausių Lietuvos atlikėjų koncertais po atviru dangumi. 

VU Botanikos sodas pasiekiamas tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Mėgstantiems sveiką gyvenimo būdą – dviračiais ir pėsčiomis. Galima atsinešti pledus bei pasidaryti šaunius piknikus po atviru dangumi.

Koncerto vietą pasieksite:
 • VU Botanikos sodas: Kairėnų g. 43, Vilnius
 • Vykdami viešuoju transportu, sėskite į 18, 38 maršrutų autobusus. Atvykę išlipkite stotelėje „Kairėnai“. 
 • Vykstantiems automobiliu – važiuokite Saulėtekiu, Plytinės gatve, privažiavę nedidelį žiedą važiuokite tiesiai, kol kairėje pusėje pamatysite didžiulę automobilių stovėjimo aikštelę (apie 3 km).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.