Scenos legendos užgrius publiką emocijų ir sniego lavina

Sausio 24 dieną Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje, įspūdingą muzikos, pantomimos, teatro pūgą sukels pasaulyje garsūs menininkai – „Grammy“ laureatas Gidonas Kremeris, jo vadovaujamas „Kremerata Baltica“ orkestras ir bene garsiausias pasaulio klounas Slava Poluninas.

 Kas tai – cirkas ar koncertas? Vieno atsakymo nėra. <br> Rengėjų nuotr.
 Kas tai – cirkas ar koncertas? Vieno atsakymo nėra. <br> Rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2017, 9:15 PM

Audringas emocijas sukeliantys Gidono Kremerio smuiko garsai ir patikėti stebuklais priverčiantis pasaulinio garso pantomimos teatro klasiko S.Polunino menas susijungs užburiančiame spektaklyje. Muzika, pantomima, spalvos, subtilus humoras jame susilies į darnią sakmę, galiausiai užgriūsiančią žiūrovus sniego lavina. 

Patekus į šią sniego simfoniją, tampa nesvarbu, koks tavo amžius. Kiekvienas nejučia įsijaučia į dviejų didžių grandų sukurtą atmosferą ir persiima jų įkvėpimu. 

Kas tai – cirkas ar koncertas? Vieno atsakymo nėra. Šio pasirodymo neįmanoma įsprausti į cirko ar tiesiog koncerto rėmus.
Vieno garsiausių pasaulyje klounų  S.Polunino ir daugkartinio „Grammy” nominanto bei laureato G.Kremerio, „Kremerata Baltica“ orkestro bei S.Polunino  „Snowshow”  pantomimos trupės bendra premjera įvyko 2011 m. Izraelyje. Jie drąsiai ryžosi eksperimentui ir nusprendė sukurti visiškai naują pasaulyje žanrą. 

Kūrėjai susiejo  klasikinę muziką su teatru ir pamatė, kaip neįtikėtinai spektaklis kinta kartu su kuriama muzika. Tai kūrybinis nuotykis, kupinas drąsių ieškojimų, neįprastų formų, intriguojantis stipria emocine kalba, kuriai nereikalingi jokie žodžiai.

Dviejų scenos legendų sukurta „Sniego simfonija“ – tai nesibaigiančios gastrolės po pasaulį. Šis renginys pažadins visus žiūrovų kūno pojūčius. Jo metu kai kas galbūt pradės juoktis ar verkti, kiti gal nuliūs ar pyktelės, o gal susimąstys,  tačiau niekas neliks abejingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.