Nusipelnęs Rusijos artistas nuo scenos riebiai išplūdo publiką

Garsus Rusijos aktorius Michailas Jefremovas sukėlė skandalą: per pasirodymą Samaros miesto operos ir baleto teatro scenoje jis išplūdo susirinkusius žiūrovus.

 M.Jefremovas.<br> afisha.tlt.ru nuotr.
 M.Jefremovas.<br> afisha.tlt.ru nuotr.
 M.Jefremovas.<br> wikipedia nuotr.
 M.Jefremovas.<br> wikipedia nuotr.
 M.Jefremovas.<br> afisha.tlt.ru nuotr.
 M.Jefremovas.<br> afisha.tlt.ru nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 9, 2018, 5:05 PM

Liudininkai teigia, kad 54-erių M.Jefremovas buvo akivaizdžiai neblaivus.

Maskvos „Sovremennikteatras Samaroje rodė spektaklį „Netapk svetimu“, pagal brito Haroldo Pinterio pjesę „The Homecoming“.

Rusijos provincijos žiūrovai už bilietą paklojo nuo 4 tūkst. iki 7 tūkst. rublių (57 – 100 eurų), bet išsėdėti iki pabaigos įstengė ne visi.

M.Jefremovas neskubėjo pasirodyti scenoje – pagrindinės žvaigždės ir spektaklio pradžios publika laukė ilgiau kaip pusvalandį.

Sulaukė, bet neapsidžiaugė. Garsus aktorius painiojo tekstą ir šnekėjo labai tyliai. Į prašymus iš salės kalbėti garsiau M.Jefremovas sureagavo necenzūriniais žodžiais – keiksmais paaiškino, kur turi eiti žiūrovai ir visa Samara.

Spektaklį žiūrėjusi Samaros teatro aktorė Ala Korovkina socialiniame tinkle parašė, kad M.Jefremovas „absoliučiai girtas pasirodė scenoje, į prašymą kalbėti garsiau džiaugsmingai „pasiuntė“ Samaros žiūrovus ir visą Samarą, o paskui per visą spektaklį vis grįždavo prie šio „pasiuntimo“.

Beje, tarp žiūrovų buvo ir Samaros regiono kultūros ministras.

Nepasikentę M.Jefremovo akibrokštų žiūrovai skirstėsi. Anot A.Korovkinos, „narsiausi ėjo miniomis, kantrūs ir smalsūs laukė finalo. Finalas atėjo tuščioje salėje“.

Kita žiūrovė situaciją pakomentavo taip: „Visiškai sutampa su mano įspūdžiais iš prieš tai vykusių maskviečių gastrolių – nors ir ne visi aktoriai buvo girti, bet bendras atsainumas publikos atžvilgiu – akivaizdus!“

Pats M.Jefremovas neigė, kad buvo neblaivus ir tikino, kad šis spektaklis yra anglų juodojo humoro komedija, kurią ne visi pajėgūs suprasti. Esą, Samaros publikai tai – per sunki pjesė.

M.Jefremovas – aktorius, režisierius, televizijos laidų vedėjas, turi Rusijos nusipelniusio artisto vardą. Spalvingoje jo biografijoje – net penkios santuokos ir šeši vaikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.