Klaipėdoje pristatomą operą „Pajacai" pagyvins meninės gimnastikos atstovės

Klaipėdos žvejų rūmuose lapkričio 9-10 dienomis pristatomoje Dalios Ibelhauptaitės režisuotoje Rugger`o Leoncavall`o operoje „Pajacai“ pasirodys ir meninės gimnastikos grupės „Diamonds show“ atstovės –  merginos šiemet debiutavo teatro scenoje.

 Gimnasčių grupė debiutavo teatro scenoje. <br>Diamonds show nuotr.
 Gimnasčių grupė debiutavo teatro scenoje. <br>Diamonds show nuotr.
 D.Ibelhauptaitės režisuota opera - spalvingas reginys.<br>Diamonds show nuotr.
 D.Ibelhauptaitės režisuota opera - spalvingas reginys.<br>Diamonds show nuotr.
 Gimnastės šiemet debiutavo teatro scenoje<br>Diamonds show nuotr.
 Gimnastės šiemet debiutavo teatro scenoje<br>Diamonds show nuotr.
 Lankstaus kūno merginos pramintos gyvatėmis. <br>Diamonds show nuotr.
 Lankstaus kūno merginos pramintos gyvatėmis. <br>Diamonds show nuotr.
 Gimnastės debiutavo teatro scenoje.<br>Diamonds show nuotr.
 Gimnastės debiutavo teatro scenoje.<br>Diamonds show nuotr.
D.Ibelhauptaitė sukvietė margą būrį artistų. <br>Diamonds show nuotr.
D.Ibelhauptaitė sukvietė margą būrį artistų. <br>Diamonds show nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Žaneta Skersytė

Oct 30, 2018, 4:01 PM, atnaujinta Oct 30, 2018, 4:38 PM

Nemirtingoji opera „Pjacai“ išsiskiria turtingu ir tirštu scenovaizdžiu, kuriame greta ryškių solistų pasirodo įvairūs komediantai - oro akrobatai, gimnastai, klounai, net ir cirko gyvūnai.

„Diamonds show“ vadovė Irma Kopaniovaitė-Kamarūnienė sako, kad grupei – didelė garbė dirbti šalia tokių vokalo žvaigždių kaip Niujorko „Metropolitan“ operoje dainuojantis solistas Kristian Benedikt: „Mums įdomu stebėti scenos profesionalus, pajausti jų požiūrį į darbą. Tai – geriausia mokykla ir motyvacija siekiant geresnių rezultatų“.

Pagrindinė merginų užduotis - operą „Pajacai“ papildyti šou elementais, pagyvinti veiksmą tam tikrais cirko prieskoniais atliekant gimnastikos šokių judesius ir triukus. Teatro debiuntantės džiaugiasi pažintimi su D.Ibelhauptaite, tikisi nenuvilti jos ir žiūrovų lūkesčių.

D.Ibelhauptaitės spektakliuose dalyvaujančios „Diamonds show“ gimnastės keičiasi - visos nori patirti, ką reiškia tapti operos dalimi, dirbti teatro scenoje. Tokia galimybė pasitaiko retai, todėl, pasak I.Kopaniovaitės-Kamarūnienės, tik keičiant grupės nares gali tobulėti ir visa komanda.

Žvejų rūmų scenoje pristatoma opera „Pajacai“ bus jau trečioji, kurioje dalyvaus į teatro orbitą netikėtai įsisukusi grupė „Diamonds show“. Merginos jau pastebėjo, jog šį R. Leoncavall`o kūrinį gaubia išskirtinė atmosfera, kurią jaučia ne tik žiūrovai, bet ir visi atlikėjai.

„Čia visai nesvarbu ar esi žvaigždė, ar mažiau žinomas artistas. Kūrybinė grupė ir visi atlikėjai – draugiški, paslaugūs, malonūs, vieningai siekiantys užsibrėžtų tikslų, o tai ir yra didžiausio profesionalumo atspindys“, - kalbėjo I.Kopaniovaitė-Kamarūnienė.

„Diamonds show“ merginos skaičiuoja jau septintąjį savo kūrybinės veiklos sezoną. Jos dažniausiai pasirodo privačiuose renginiuose, miestų šventėse, gimtadieniuose, vestuvėse. Tikriausiai nėra tokio pramogų renginio, kuriems šių gimnasčių atliekami triukai netiktų.

Grupės repeticijų intensyvumas priklauso nuo renginių grafiko. Merginos daugiausia pluša prieš žiemos ir vasaros sezonus. Kartais leidžia sau pailsėti, tačiau būna ir tokių periodų, kai repeticijos trunka po aštuonias valandas.

Bendraudamos su įvairių renginių organizatoriais gimnastės sau nuolat kelia vis didesnius tikslus ir iššūkius. Kas prieš porą metų galėjo atrodyti sunku ar neįmanoma, šiandien joms - įprastas pasirodymas.

„Esame tikriausios ekstremalės, sudėtingų užduočių gerbėjos. Džiaugiamės atlikdamos tai, ko nedaro ir negali niekas kitas. Viskas priklauso tik nuo mūsų pačių noro, užsispyrimo ir įdėto darbo“, - tvirtino dėl kūno lankstumo gyvatėmis pramintų gimnasčių grupės „Diamonds show“ vadovė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.