Nauja pradžia Paliesiaus dvare – „Žiemos Rapsodija“

Fejerverkams išsprogdinus viską, kas seną, bei atvėrus erdvę naujiems metams, kviečiame jus pradėti 2019-tus svajingu klasikos ritmu. Šiais metais, Paliesiaus dvaras jums ruošia įstabią programą, pilną siurprizų ir aukščiausios klasės koncertų. Sausis pasižymės tarptautiniu pasirodymu su itin talentingu svečiu iš tolimųjų rytų. Pati koncerto vieta – Paliesiaus dvaras, tai pastatų kompleksas, kuriame rasite koncertų salę, viešbutį, bei spa zoną. Dvaras yra apsuptas gamtos, čia galėsite pailsėti nuo miesto šurmulio ir ramia širdimi leisti sau keliauti išvien su muzika.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2019, 4:26 PM, atnaujinta Jan 3, 2019, 4:49 PM

„Žiemos Rapsodija“ – 01.19

Zita Martinavičiūtė (sopranas/Lietuva)

Nijolė Baranauskaitė (fortepijonas/ Lietuva)

Weixing Ding (tenoras/ Kinija)

Irena Žilinskienė (moderatorė/ Lietuva)

Sausio 19d. dieną Paliesiaus dvare skambės romantiškumo įkūnijimas. Dainininkė Zita Martinavičiūtė, pianistė Nijolė Baranauskaitė ir moderatorė Irena Žilinskienė bendradarbiaudamos su kinų tenoru Weixing Ding parengė specialią programą „Žiemos rapsodija“, kuri užburs klausytoją gražiausiomis meilės istorijomis, apglėbs nuostabios meilės muzikos sparnais, praskaidrins tamsų ir šaltą žiemos vakarą ir privers klausytojų širdis plakti vienu ritmu, nes programoje – meilės dainos: svajingos melodijos, kunkuliuojančios emocijos, aistros, ilgesys ir nusivylimai – išgyvenimai, artimi kiekvieno širdžiai.

Senoviniai rusų romansai, sentimentalios neapolietiškos dainos, ugninga ispaniška muzika ir populiariausios Algimanto Raudonikio dainos. Viskas apie meilę. Programos akcentas kinų baritonas Weixing Ding nustebins ir pamalonins klausytoją lietuviškas dainas atlikdamas lietuviškai! Jo jausmingai atliekama A. Raudonikio daina „Švelnumas“ ir koketiškai žaismingai interpretuojama lietuvių liaudies daina „Bernužėli nesvoliok“ nepaliks abejingų, o populiarios, stilingai dainuojamos neapolietiškos dainos perkels klausytoją į kitus kraštus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.