Mažojo teatro spektakliai – kompiuterio ekrane

Vilniaus mažasis teatras prisijungė prie naujo interaktyvių renginių internetinio kanalo „Stage on“ ir pakvietė žiūrėti spektaklius vaikams namuose.

Režisierės G.Latvėnaitės spektaklis „Mano batai buvo du“ patinka vaikams.
Režisierės G.Latvėnaitės spektaklis „Mano batai buvo du“ patinka vaikams.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2020, 2:58 PM

Nors karantinas sustabdė įprastą Vilniaus mažojo teatro veiklą, tiesioginės spektaklių transliacijos internetu suteikia galimybę vėl susitikti su žiūrovais.

Vilniaus mažasis teatras, bendradarbiaudamas su kanalu „Stage on“, gegužės sekmadieniais transliuos spektaklius vaikams. Artimiausi spektakliai svetainėje www.stageon.lt – „Mano batai buvo du“ ir „Manuliukai“ (abiejų režisierė Gintarė Latvėnaitė).

Juos bus galima stebėti už simbolinę kainą įsigijus bilietą svetainėje bilietai.lt.

Aktoriai vaidins profesionaliai įrengtoje scenoje – taip bus užtikrintas kokybiškas vaizdas ir garsas.

Specialūs ekranai aktoriams leis matyti spektaklį stebinčius vaikus, pabendrauti su jais, kviesti šokti ar dainuoti.

Virtualaus susitikimo su mažaisiais žiūrovais kūrėjai laukia su nekantrumu. Vilniaus mažojo teatro spektaklių vaikams režisierė G.Latvėnaitė sakė, kad žinią apie dalyvavimą šiame projekte pasitiko džiugiai: „Viliamės, kad viskas bus kaip teatre! Mums tikrai pavyks, jaučiu didelį azartą ir visi to labai laukiame.“

Gegužės 10 d. 12 val. transliuojamas spektaklis „Mano batai buvo du“ – pamokantis ir smagus kūrinys apie draugystę ir tai, ką gali iškrėsti vaiko neprižiūrimi daiktai. Spektaklyje skamba aktorių G.Latvėnaitės, Indrės Patkauskaitės, Jokūbo Bareikio ir Tomo Rinkūno gyvai atliekamos dainos pagal lietuvių poetų kūrybą.

Gegužės 17 d. 12 val. vyks spektaklis „Manuliukai“ – tai judesio, muzikos ir spalvų kūrinys 6–36 mėn. vaikams. Spektaklio metu naudojami gestų kalbos principai, kurie kūdikiams ir mažiems vaikams padeda labiau prisijaukinti emocijas per jų ryšį su spalvomis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.