Tango čempionatas futbolo šalyje

Permainingas, įtemptas, jautrus laikas išgrynino tai, kas svarbu ir tikra. Visa tai Vilniaus tango teatras sudėjo jau į antrąjį sezono šou „Amor. Pasión. Tango“. „Ne tam, kad užsimirštume ar atitrūktume nuo realybės, o tam, kad įkvėptume: gyventi, didžiuotis, mylėti ir išdidžiai kovoti už savo laimę ir laisvę“, – sako kūrėjai.

Pranešimo spaudai nuotr.
Pranešimo spaudai nuotr.
Pranešimo spaudai nuotr.
Pranešimo spaudai nuotr.
Pranešimo spaudai nuotr.
Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 6, 2022, 10:09 AM

Kompozitoriaus Astor Piazzolla „Metų laikai“ vingiuoja tarp aistringų ir nostalgiškų tango šokių ir dainų, švelniai virpindami sielą ir apnuogindami emociją metaforiškai persipina su mūsų pačių būtimi. Tačiau ir praūžus premjeriniam šurmuliui unikalaus Vilniaus tango teatro kasdienybė niekur nedingo.

„Kūrybinio ir kasdienio darbo srautas nenutrūkstama tėkme srūva mūsų pačių pasirinkta ir suformuota vaga, o be to intensyviai ruošiamės Pasaulinio tango čempionato atrankos varžyboms, vyksiančioms 2022 m.birželio 10–12 dienomis Londone, kuriose Vilniaus tango teatro šokėjai Rūta Keller ir Alexis Gonzalez profesionalų sceninio tango kategorijoje vertinimo komisijai ir Londono žiūrovams šoks pagal gerai tango pasaulyje žinomą kompozitoriaus Alejandro Scarpino tango „Canaro en Paris“ ir varžysis dėl kelialapio į jau po kelių mėnesių, 2022 m. rugsėjo mėnesį, vyksiantį Pasaulinį tango čempionatą Buenos Airėse“ , – sako teatro vadovas Sigitas Repšys.

Alexis Gonzalez jau yra dalyvavęs tango čempionate 2019 metais ir tapęs finalininku, o Vilniaus tango teatro šokėjai Rūtai Keller tai yra pirmasis tokio aukšto lygio čempionatas.

„Pasaulinis tango šokių čempionatas yra mūsų Olimpinės žaidynės todėl dedame visas pastangas norėdami kuo geriau pasirodyti atrankinėse varžybose Londone ir esame labai dėkingi, kad ruoštis šiam atsakingam pasirodymui mums padeda legendinė Lietuvos balerina Loreta Bartusevičiūtė-Noreikienė ir sporto treneris Andrius Česnauskas“, – sakoma pranešime žiniasklaidai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.