Keliaujančio menų festivalio „Gražiausiu taku“ garsai aplankys Vilnių

Visi meno mylėtojai spalio 14 d. 14 val. kviečiami į Karininkų Ramovę (Pamėnkalnio g. 13 ), kur nuskambės tarptautinio projekto 18-ojo Keliaujančio menų festivalio „Gražiausiu taku“ garsai. Renginys skiriamas pagyvenusių/senjorų žmonių mėnesiui ir kultūrinių – socialinių ryšių tarp miestų stiprinimui.

Gražiausiu taku dalyviai.<br> Organizatorių nuotr.
Gražiausiu taku dalyviai.<br> Organizatorių nuotr.
Organizatorių duetas skirtas Ukrainos žmonėms ir GUBOJA.<br> Organizatorių nuotr.
Organizatorių duetas skirtas Ukrainos žmonėms ir GUBOJA.<br> Organizatorių nuotr.
SAULUTĖ artistės ir GUBOJA mamos ir močiutės.<br> Organizatorių nuotr.
SAULUTĖ artistės ir GUBOJA mamos ir močiutės.<br> Organizatorių nuotr.
L.Žiedelytės dedikacija žuvusiems Ukrainoje.<br> Organizatorių nuotr.
L.Žiedelytės dedikacija žuvusiems Ukrainoje.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 28, 2023, 3:48 PM

Organizatoriai – Kauno meno kolektyvai „Guboja“ ir „Saulutė“ su vadove Aleksandra Žiedeliene Vilniaus visuomenei ir svečiams žada pristatyti nuotaikingą mėgėjų ir profesionalų programą „Laimingi laiko neskaičiuoja“.

Romantiškų dainų puokštę padovanos žinomi profesionalūs atlikėjai – dainininkė Asta Pilypaitė, aktorius, dainų autorius Giedrius Arbačiauskas. Publikos širdis suvirpins jautriai ir įtaigiai Lijanos Žiedelytės atliekamos smuiko melodijos. Renginyje dalyvaus Kauno ir Vilniaus vokaliniai bei šokių mėgėjų kolektyvai: „Guboja“, „Vilkpedė“, „Retro bočiai“, baleto studija „Nuotaika“ ir kt.

Renginio partneriai, globėjai – Vilniaus miesto savivaldybė, Vilniaus karininkų ramovė, LPS Bočiai Vilniaus miesto bendrija.

Festivalio „Gražiausiu taku“ programos, kurias kūrybingai režisuoja projekto autorė ir ilgametė meninių – edukacinių programų vedančioji Lijana Žiedelytė, apjungia įvairius žanrus ir muzikos stilius, išpildo ir terapinį aspektą, suteikia daug gerų emocijų, gydo sielą. Įvairaus amžiaus bei patirties atlikėjai skatinami dalintis patirtimi, tobulėti, plėsti interesų akiratį, išgyventi bendrystę kūrybinėje veikloje. Tai graži meno ir santarvės šventė, kuri ateityje tęsis ir kituose šalies miestuose. Bet spalio mėnesį tikimės vilniečių dėmesio ir palaikymo (renginys nemokamas), kviečiame kartu keliauti gražiausiu kūrybos, pažinimo ir draugystės taku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?