I. Jurgelevičiūtė ir jos advokatas apskundė teismo sprendimą

Irma Jurgelevičiūtė apeliacinės instancijos teismui apskundė teismo sprendimą pripažinti ją apvogus šokio projekto dalyvius. Nuosprendį taip pat apskundė ir dainininkės advokatas.

I. Jurgelevičiūtei birželio 8 dieną nepavyko įtikinti teismo, kad projekto „Šok su manimi“ dalyvius apvogė kitas asmuo.<br>V. Ščiavinskas
I. Jurgelevičiūtei birželio 8 dieną nepavyko įtikinti teismo, kad projekto „Šok su manimi“ dalyvius apvogė kitas asmuo.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2012, 4:03 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:52 PM

Dainininkei I. Jurgelevičiūtei birželio 8 dieną nepavyko įtikinti teismo, kad projekto „Šok su manimi“ dalyvius apvogė kitas asmuo. Vilniaus miesto antrasis apylinkės teismas dainininkę pripažino kalta dėl trijų vagysčių bei pasikėsinimo pavogti Kriminalinės policijos biuro paliktus pinigus.

I. Jurgelevičiūtė buvo pripažinta kalta už vagystes iš Eiridos Daukšienės, Inetos Stasiulytės ir Violetos Burneikienės.

Atlikėjai skirta 11 tūkst. 50 litų bauda. Kadangi I. Jurgelevičiūtė buvo sulaikyta dvi paras, šis laikotarpis įskaitytas į bausmės dydį, todėl dainininkei teismas baudą sumažino iki 10 tūkst. 530 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.