J. Milius šiemet išrinktas geriausiu valstybės tarnautoju

Kas yra geriausias valstybės tarnautojas Lietuvoje? Į tokį klausimą turėjo atsakyti 120 respondentų. Susumavus jų atsakymus, šis titulas atiteko Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktoriui Jonui Miliui. Jo vadovaujama Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba pripažinta viena iš trijų pažangiausių viešojo sektoriaus institucijų.

"Toks įvertinimas įpareigoja nesustoti ir suteikia gerą stimulą tobulėjimui“, – sakė J. Milius.<br>R. Danisevičius
"Toks įvertinimas įpareigoja nesustoti ir suteikia gerą stimulą tobulėjimui“, – sakė J. Milius.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 12:16 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:08 PM

Pasak tarnybos direktoriaus, šis įvertinimas – viso kolektyvo nuopelnas. „Pastarieji dveji metai, kai vadovauju Tarnybai, buvo vieni sudėtingiausių, bet tuo pačiu ir įdomiausių mano praktikoje. Todėl džiaugiuosi, kad dirbu su bendraminčių ir tikrų savo srities profesionalų komanda.

Tai, kad sugebėjome užsitarnauti aukščiausių valstybės tarnautojų ir šalies miestų bei rajonų savivaldybių merų pasitikėjimą ir įvertinimą, geriausias patvirtinimas, kad pasirinktas tarnybos valdymo ir veiklos reformų kelias teisingas. Ne tik nuolatos tobuliname praktikoje taikomus verslo priežiūros mechanizmus, paremtus rizikos vertinimo metodikomis, efektyvia kokybės vadyba, bet ir skatiname aktyvų bendradarbiavimą su kitomis valstybinėmis institucijomis, visuomeninėmis organizacijomis. Džiugu, kad šios pastangos duoda rezultatus, o tarnyba tampa viena iš palankiausiai vertinamų kontrolės institucijų. Žinoma, toks įvertinimas įpareigoja nesustoti ir suteikia gerą stimulą tobulėjimui“, – sakė J. Milius.

Metų valstybės tarnautoją renka patys kolegos, aukščiausio rango valstybės tarnautojai – visų ministerijų viceministrai, kancleriai, svarbiausių valstybės įstaigų vadovai bei šalies miestų ir rajonų savivaldybių merai, balsuodami už jų nuomone, geriausiai dirbančius kolegas ir geriausias valstybės institucijas.

Geriausių valstybės tarnautojų ir valstybės institucijų rinkimus valstybės dienos proga surengė savaitraštis „Veidas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.