Antstolė S. Vaicekauskienė: „N. Venckienės sąskaita areštuota pirmadienį“

Ketvirtadienį iš Ukmergės ligoninės paleista buvusi Kauno apygardos teismo teisėja Neringa Venckienė vakare savo partijos narių administruojame puslapyje „Facebook“ paskelbė, kad yra areštuota jos asmeninė sąskaita ir ji negali išlaikyti savo trylikamečio sūnaus bei savo pensininkų tėvų. Gerbėjai prašomi pervesti jai pinigų ir padėti.

Antstolę nustebino tai, kad N. Venckienės šalininkai ir pati skolininkė pradėjo reikšti nepasitenkinimą tik dabar - buvusios teisėjos sąskaita buvo areštuota dar liepos 2 dieną.<br>M. Patašius
Antstolę nustebino tai, kad N. Venckienės šalininkai ir pati skolininkė pradėjo reikšti nepasitenkinimą tik dabar - buvusios teisėjos sąskaita buvo areštuota dar liepos 2 dieną.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Jul 6, 2012, 9:10 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:39 AM

Kad N. Venckienės sąskaita tikrai areštuota lrytas.lt patvirtino ir antstolė Sonata Vaicekauskienė. Ji neigia buvusios teisėjos šalininkų teiginius, kad sąskaita areštuota dėl 80 tūkstančių litų sumos. „Sąskaita areštuota dėl skolos, kuri sudaro 3 800 litų. Tai yra suma pateikta už antstolio darbą“, - lrytas.lt ketvirtadienio vakarą sakė S. Vaicekauskienė.

Antstolę nustebino tai, kad N. Venckienės šalininkai ir pati skolininkė pradėjo reikšti nepasitenkinimą tik dabar - buvusios teisėjos sąskaita buvo areštuota dar liepos 2 dieną. „Antstoliai turi galimybę išsiųsti patvarkymus ir iškart areštuoti skolininko sąskaitą. Taip ir buvo padaryta“, - lrytas.lt sakė S. Vaicekauskienė.

N. Venckienės šalininkų administruojamame „Facebook“ puslapyje skelbiama (kalba taisyta. - Red.): „Antstolė užblokavo N. Venckienės asmeninę banko sąskaitą dėl nesumokėtų 80 000 Lt antstolei ir Vidaus reikalų ministerijai už gegužės 17 dienos pogromą, nors teismas dar nėra išnagrinėjęs N. Venckienės skundo. Labai tikėtina, sprendžiant iš jos veiksmų, kad antstolė žino koks bus teismo sprendimas.

Šeima liko be pragyvenimo šaltinio. Juk Neringa yra mama, negalinti oriai pasirūpinti savo mažamečiu vaiku ir garbaus amžiaus tėvais. Valdžiažmogiai siekia pažeminti Neringą skurdu, kaip ir didžiąją dalį mūsų tautos, gyvenančios Lietuvoje.

Neringa dėkinga už paaukotas lėšas Laimutės Stankūnaitės finansinėms pretenzijom apmokėti.“

Teigdami, kad N. Venkienė už teismo sprendimo nevykdymą ir už gegužės 17 dieną surengtą mergaitės išlaisvinimo operaciją yra skolinga per 80 tūkstančių litų. Tai yra netiesa. Policijos departamentas paskaičiavo, kad ta operacija kainuos daugiau nei 70 tūkstančių litų. Tačiau nesprendė jos įtarimų kupinai buvusiai teisėjai nepateikti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.