R. Juknevičienė atskleidė, kiek darbo NATO oro misijai duoda rusų lėktuvai

NATO oro policijos misijos

Krašto apsaugos ministrė anksčiau ne kartą yra kalbėjusi apie suaktyvėjusius Rusijos karinių vienetų veiksmus šalia NATO sienų.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Krašto apsaugos ministrė anksčiau ne kartą yra kalbėjusi apie suaktyvėjusius Rusijos karinių vienetų veiksmus šalia NATO sienų.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 14, 2012, 7:36 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:52 AM

„Kas savaitę, o kartais ir dažniau Oro policiją vykdantys NATO partneriai kyla tam, kad palydėtų itin suaktyvėjusius Rusijos karinės aviacijos, įskaitant ir sunkiuosius bombonešius, skrydžius virš Baltijos jūros“, - šeštadienį dalyvaudama valdančiosios konservatorių partijos sąskrydyje Rukloje teigė R. Juknevičienė.

Krašto apsaugos ministrė anksčiau ne kartą yra kalbėjusi apie suaktyvėjusius Rusijos karinių vienetų veiksmus šalia NATO sienų, Kaliningrado srityje.

Birželį Vilniuje vykusiame NATO Parlamentinės Asamblėjos seminare Rytų kaimynystės klausimais R. Juknevičienė kalbėjo, jog Rusijos siekis dominuoti Baltijos valstybių žiniasklaidoje, energetikoje, militarizuoti regioną kelia didelį susirūpinimą.

„Didelį susirūpinimą kelia Rusijos siekis dominuoti Baltijos valstybėse žiniasklaidos, energetikos srityje bei mūsų regiono militarizacija“, - birželį tvirtino R. Juknevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.