Tarp Turkijoje įstrigusių lietuvių – ministras G. Steponavičius (papildyta)

Dar sekmadienį parvykti po atostogų Turkijos Antalijos kurorte turėję pusantro šimto lietuvių tik pirmadienio vakarą sužinojo, kada pakils juos skraidinti turintis oro bendrovės „Small Planet Airlines” lėktuvas.

Bendrovė tikino kelionių rengėjo „Tez Tour” užsakytą skrydį atidėjusi dėl lėktuvo skrydžių saugos trūkumų.<br>„Lietuvos rytas“
Bendrovė tikino kelionių rengėjo „Tez Tour” užsakytą skrydį atidėjusi dėl lėktuvo skrydžių saugos trūkumų.<br>„Lietuvos rytas“
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“ ir lrytas.lt inf.

Aug 14, 2012, 1:24 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:19 AM

Bendrovė tikino kelionių rengėjo „Tez Tour” užsakytą skrydį atidėjusi dėl lėktuvo skrydžių saugos trūkumų. Sumaištis sutrikdė ir kitų poilsiautojų planus – vakar išskristi iš Vilniaus smarkiai vėlavo susiruošusieji poilsiauti Egipte ar Bulgarijoje.

Tarp patekusių į tokią bėdą buvo švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius, rašo dienraščiai „Kauno diena“ ir „Vilniaus diena“. Turistai turėjo išskristi sekmadienio rytą, tačiau oro uoste žmonės sužinojo, kad jų skrydis atšauktas. Viešbutyje apgyvendinti žmonės kas kelias valandas buvo kviečiami susirinkti vestibiulyje, bet vis išgirsdavo, kad skrydis atidedamas. G. Steponavičius tvirtino, kad dėl vėlavimo jam kilo tam tikrų nepatogumų. „Turėjau pirmadienį jau būti darbe po atostogų, ir natūralu, kad teko savo susitikimus atšaukti. Kita vertus, oficialūs Vyriausybės posėdžiai dar nevyksta. Tačiau vis dėlto turėsiu šią dieną forminti kaip atostogas“, – kalbėjo ministras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.