A. Kubilius: „Džiugu, kad olimpinėse žaidynėse gerų rezultatų pasiekėme ir neturėdami modernios infrastruktūros“

Premjeras Andrius Kubilius džiaugiasi, kad Lietuvos sportininkai Londono olimpinėse žaidynėse gerų rezultatų pasiekė net ir neturėdami modernios infrastruktūros treniruotėms.

A. Kubilius pripažino, jog modernios sporto infrastruktūros Lietuvoje trūksta, tačiau ir jos plėtroje esama nemažai pažangos.<br>P. Mantautas
A. Kubilius pripažino, jog modernios sporto infrastruktūros Lietuvoje trūksta, tačiau ir jos plėtroje esama nemažai pažangos.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 16, 2012, 11:32 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:33 AM

„Džiugu, kad mūsų sportininkams pavyko pasiekti tiek daug (...) Bet ypač džiugu, kad daug rezultatų pasiekėme ir neturėdami labai modernios infrastruktūros“, - ketvirtadienį interviu „Žinių radijui“ sakė Premjeras.

Vyriausybės vadovas taip pat pripažino, jog modernios sporto infrastruktūros Lietuvoje trūksta, tačiau ir jos plėtroje esama nemažai pažangos.

„Tikrai infrastruktūros reikaluose nėra viskas gerai, nors turiu pasakyti, kad pastaruoju metu yra nemažai investuojama ir Europos Sąjungos lėšų į naujų sporto salių, baseinų statybą (...) Yra ir šitoje srityje nemažai pažangos“, - sakė A. Kubilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.