Klaipėdos prokuratūrą apstulbino nuolaidų viliotinis

„Nei juoktis, nei verkti“, - traukė pečiais Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūros darbuotojai iš nuolaidas internete siūlančios svetainės sulaukę pasiūlymo įsigyti kuponą, suteikiantį klientams nuolaidas jų taikomoms paslaugoms.

Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Aug 24, 2012, 5:49 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:18 AM

„Sveiki, ar Klaipėdos m. apylinkės prokuratūra taikote nuolaidas savo klientams? Taikote? Kodėl mes to nežinome? Paskelbkime apie tai plačiai ir nemokamai!“, - rašoma į prokuratūros elektroninį paštą atsiųstame pasiūlyme.

Toliau laiške paaiškinama, kad tik šią savaitę nuolaidų centras Kuponai.lt galima nemokamai susikurti Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūra nuolaidų kuponą. „Kodėl verta gaišti tas 5 minutes?“, - klausia pasiūlymo siuntinėjai ir patys atsako: „Kas dieną jūsų kuponą matys 15 000 unikalių klientų; Padidės Klaipėdos m. apylinkės prokuratūra pardavimai; Padidės Klaipėdos m. apylinkės prokuratūra žinomumas; Google ras daugiau nuorodų apie Klaipėdos m. apylinkės prokuratūra“.

Laiško pabaigoje dar kartą pabrėžiama, kad užpildyti nuolaidų kuponą dabar galima nemokamai, pateikiama nuoroda į patį kuponą ir nurodomas kontaktinis telefonas, kuriuo galima paskambinti, jei žmogus norėtų daugiau informacijos.

Paskambinus nurodytu telefonu atsiliepia mergina. Paklausta, kokiu kriterijumi vadovaudamiesi jos bendradarbiai siuntinėja komercinius pasiūlymus, ji nutyla. „Taip, gal ir nėra normalu, kad prokuratūra įsigytų nuolaidos kuponą“, - ilgai tylėjusi prataria ji ir puola atsiprašinėti: „Labai atsiprašome už klaidą, daugiau tai nepasikartos“.

Dar kartą pakartojus klausimą, kaip atrenkamos įmonės, kuriems siunčiami pasiūlymai, mergina pralemeno, kad nėra kompetetinga atsakyti į tokį klausimą, tai esą vadybininkų darbas. Ji užsirašė lrytas.lt žurnalistės telefono numerį, pažadėjusi, kad labai greitai paskambins asmuo, kuris sugebės atsakyti į šį klausimą. 

Po kiek laiko paskambinęs vadybininkas tikino, kad neįsivaizduoja, kas tokį pasiūlymą išsiuntė Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūrai. "Esame priėmę į darbą daug naujų darbuotojų, tačiau kam iš jų šovė mintis rašyti prokuratūrai, neįsivaizduoju. Išties labai komiška situacija ir mes labai norime atsiprašyti prokuratūros darbuotojų", - lrytas.lt kalbėjo vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.