Kaip Selas viešai išplūdo Vilniaus merą A. Zuoką

Dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas socialiniame tinkle „Facebook“ Vilniaus merui papriekaištavo dėl Sostinės dienų, emigracijos, paminklo J. Lennonui. Girto ar nuo kvaišalų apsvaigusio žmogaus kliedesius primenančiame laiške, kaip ir būdinga Selui, prikaišiota keiksmažodžių. Atsakydamas į priekaištus A. Zuokas pasiūlė paklausyti Johno Lenono dainos „Imagine“ – muzikos, kurios nekenčia Selą, popsą ir repą garbinanti publika.

Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

2012-09-06 13:46, atnaujinta 2018-03-16 22:19

Socialiniame tinkle pasirodžiusiame atvirame laiške Selas kaltino sostinės merą, esą pastarasis švaisto miesto pinigus į kairę ir į dešinę.

Jam labiausiai užkliuvo Sostinės dienos ir Lukiškių aikštėje pastatytas paminklas Johnui Lennonui.

Selas taip pat piktinosi, kad A. Zuokas nedavė 10 arų žemės sklypo diagnostikos centrui.   Pavardės neskelbti prašęs kitas Lietuvos atlikėjas portalui lrytas.lt sakė pernelyg nesistebintis dėl naujo Selo išsišokimo – esą dainininkas nesugeba atkreipti į save dėmesio subtilesniais būdais.

„Aš mačiau originalų jo pirmojo hito „Mano kiemas“ tekstą. Ten nebuvo nė žodžio be gramatinių klaidų. Bet tokio tipo atlikėjai patinka tam tikros rūšies auditorijai. Visi žinome, kad Egidijus uosto ne gėlytes, geria ne tik kefyrą. Man tik idiotiškai atrodo, kad jis keikia A. Zuoką už Sostinės dienas. Masiniai renginiai miestui pelningi, o atlikėjams tai puiki proga pasirodyti scenoje, pagaliau - užsidirbti“, – stebėjosi pašnekovas.

Meras A. Zuokas, „Facebook“ atsakydamas į Selo priekaištus dėl žemės sklypo atsakė, kad pagal Lietuvos įstatymus, žemę valdo, skirsto ir nuomoja Žemės ūkio ministerijos Žemės nacionalinė tarnyba, o ne miesto savivaldybė. 

Kitus Selo žodžius A. Zuokas komentavo taip: „O visas kitas piktas žodžių srautas - pagal gyvenimo būdą ir patirtį.“ 

Vilniaus meras patarė pasiklausyti J. Lennono dainos „Imagine“.

E. Dragūno viešųjų ryšių akcijų metodas paprastas iki nuobodumo: prisigerti ir viešai keiktis. Savo klausytojus rusiškais matais jis apdrabstė ir per M.A.M.A apdovanojimus.

Selo žodžiai – gyvai

Miestas skesta skolose, zmones bega is salies, o meras tasko babkes, stato paminklus... Jo, rinkimai, reikia reklamos, rimti reikalai. Per pora metu as ir jus pirkdami Sel albuma surinkom ir paukojom 900 000 lt. Viskas atiduota iki cento, zmones laimingi ir negaila gi. Buvau as pas ta mera paprasyti diagnostikos centrui 10 aru zemes, bet neatsirado.

Sedejau priemime, kur grazus meras su lenkiu kualicija ar kaip ten xui vadinasi zodziu kur bobu galvos peroksidu dazytos ir saibos akyse kaip skaikliukas sukasi: siaubas, daugiau tuose veiduose neparasyta nieko. Mielas mere, nereikia mums tramvaju, nieko. Butu ponas mere visai nieko jei atreztumet kampa zemes valstybines apaugusios piktzolem, pastatyti nama jaunoms seimoms apgyvendint o ne paminklus Lenonui statyti... Butu daugiau prasmes

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.