Estijos premjeras paglostė A. Kubilių

Viešėdamas Vilniuje Estijos premjeras Andrius Ansipas ėmėsi agituoti Lietuvos rinkimuose balsuoti už konservatorių partiją. Jis viešai pareiškė, kad dešiniųjų lyderis Andrius Kubilius yra puikus viso Baltijos šalių regiono lyderis. Tad būtų gerai, jei jis ir toliau vadovautų Lietuvos Vyriausybei.

Estijos premjeras A. Ansipas ir A. Kubilius yra geri draugai, bendrauja ir šeimomis.<br>D. Umbrasas
Estijos premjeras A. Ansipas ir A. Kubilius yra geri draugai, bendrauja ir šeimomis.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Sytas

2012-09-20 14:48, atnaujinta 2018-03-16 16:23

„A. Kubilius labai gerai dirba būdamas Lietuvos premjeru. Kaip suprantu, jis buvo ne tik geras Lietuvos lyderis, bet ir geras viso regiono lyderis. Būtent Andrius po „Lehman Brothers“ bankroto nusprendė sukurti glaudesnį bendradarbiavimą tarp mūsų trijų šalių. Mes palaikome gerus asmeninius ryšius, bendraujame net šeimomis. Mes galime visiškai vienas kitu pasitikėti, o šis pasitikėjimas buvo labai svarbus per krizę“, - gyrė A. Ansipas.

A. Ansipas, kaip ir Latvijos premjeras Valdis Dambrovskis, vadovavo šalies ūkiui krizės metu, tačiau sugebėjo išlaikyti rinkimų egzaminą ir vis dar išliko poste.

Tuo tarpu Lietuvoje apklausos valdantiesiems konservatoriams artėjančiuose rinkimuose žada skaudų pralaimėjimą.

„Naują vyriausybę, naują premjerą rinks lietuviai. Kadangi pažįstų Andrių, aš laikau sukryžiavęs pirštus už jį“, - agitavo A. Ansipas.

Latvijos premjeras irgi sakė, kad bendradarbiavimas su A. Kubiliumi buvo puikus, tačiau nuo agitacijos susilaikė. „Ne man priklauso komentuoti rinkimus Lietuvoje. Rezultatus lems Lietuvos žmonės“, - sakė V. Dambrovskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.