Politikų bandymai cenzūruoti meną – spektaklis rinkėjams

Seimo Liberalų sąjūdžio frakcija smerkia dalies politikų bandymus Vilniuje vykstančio teatro festivalio metu uždrausti garsaus italų režisieriaus R. Castellucci spektaklio „Apie Dievo Sūnaus veido koncepciją“ premjerą.

Mėginimai žūtbūt uždrausti spektaklį greičiausiai yra tiktai noras pelnyti papildomų dividendų prieš rinkimus.<br>P. Lileikis
Mėginimai žūtbūt uždrausti spektaklį greičiausiai yra tiktai noras pelnyti papildomų dividendų prieš rinkimus.<br>P. Lileikis
Daugiau nuotraukų (1)

Eligijus Masiulis

Oct 2, 2012, 1:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:26 AM

Ypač tenka apgailestauti dėl to, kad Konstitucijoje įtvirtintą žodžio ir saviraiškos laisvę bando užgniaužti ne kas kitas, o dalis politikų, kurie tautos valia buvo išrinkti į parlamentą kaip tik tam, jog visais atvejais gintų Konstitucijos nuostatas ir vertybes.

Matyt, kai kuriems politikams asmeninės ambicijos yra svarbesnės nei pagrindinis šalies įstatymas, jau nekalbant apie pagarbą laisvam ir demokratiškam žmonių pasirinkimui.

Norime pabrėžti, kad gerbiame religinius žmonių jausmus ir įsitikinimus, tačiau kai kurių politikų mėginimai žūtbūt uždrausti spektaklį greičiausiai yra tiktai noras pelnyti papildomų dividendų prieš artėjančius rinkimus – vadinkime tai jų spektakliu rinkėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.